[ad_1]

Iduće subote boksač Filip Hrgović (27) oženit će svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju. Bez ijedne masnice, ma ni ogrebotine! Baš kako je i obećao u najavi meča protiv Gregoryja Corbina. Nakon točno jedne minute nokautirao je protivnika, a sad misli može okrenuti prema sljedećoj suboti i vjenčanju. 


Foto: Igor Kralj/PIXSELLMarinela i Filip su u vezi su šest godina, a zaručili su se lani. Marinela je svom dečku velika podrška, a u posljednje smo ju vrijeme sve češće mogli vidjeti i kako bodri svog Filipa uživo na njegovim mečevima. 


Foto: Instagram/orijent– Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama – rekao je svojedobno Hrgović. 

Marinela se ispočetka bojala da je Filip grub, ali je ubrzo shvatila da je dobra duša, pažljiv i zanimljiv. Dodatno ih je zbližila ljubav prema sportu. Filipova zaručnica trenira odbojku u Dubravi pa oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje. 
A SAD – SVADBA!


Hrvatska ‘zvijer’ Filip Hrgović: Zbog boksa završio i u pritvoru


– Zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obvezama – rekao je Filip ranije, a izjavio je i da su Marinela i on dugo u vezi te da je brak logičan slijed.

[ad_2]