[ad_1]

Mislim da više od dvadeset godina nisam bila riđokosa, rekla je Geri Halliwell (46) svojim fanovima dok se pripremala za turneju na koju kreće s bendom ‘Spice Girls’. Potom je Geri podijelila s obožavateljima fotografije na kojima pozira s djecom Montyjem (2) i Bluebell (13) dok se ukrcava u privatni zrakoplov kako bi stigla u Dublin.


Foto: InstagramPOGLEDAJTE VIDEO:

Na sebi je imala elegantnu dugu bijelu haljinu, kožnu jaknu i bijele čizme, dok je Bluebell nosila jastuk s prepoznatljivom engleskom zastavom u spomen na slavnu haljinu koju je Halliwell nosila na koncertima Spajsica.


Foto: InstagramČlanice benda će se ponovno nakratko okupiti i počastiti svoje obožavatelje kratkom turnejom koja započinje u Dublinu, a potom kreću u Cardiff, Manchester i Edinburgh te završavaju s tri datuma na londonskom Wembley stadionu.


Foto: Instagram – Dublin, mi dolazimo – napisala je Ginger.

Dok Ginger Spice, kako su je nazivali, ide privatnim letom na koncert, Mel B dijeli fotografiju na kojoj pozira s Melanie C u autu na putu za zračnu luku. 

– Ja i Melanie C upravo stižemo u zračnu luku u pravom ‘Spice Girls duhu’… – napisala je Mel B.


Foto: InstagramUnatoč odvojenim rutama, djevojke će se ponovno okupiti na pozornici usred glasina o raskolu i šuškanjima o strastima između Mel B i Geri u mlađim danima. 
Viva Forever musical launchIZNENAĐENJE PRED TURNEJU


Spice Girls u punom sastavu? Victoria se vraća, ali ne pjeva


[ad_2]