Home

Samo dva tjedna nakon poroda vratila se na posao: ‘Luda si…’

Samo-dva-tjedna-nakon-poroda-vratila-se-na-posao-Luda-si
Samo-dva-tjedna-nakon-poroda-vratila-se-na-posao-Luda-si

Samo 16 dana nakon poroda, komičarka i glumica Amy Schumer (37) odradila je svoj prvi nastup. Amy je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz spavaće sobe jutro nakon nastupa te dala svima do znanja kako nije zanemarila sina Genea Attella Fischera. 


Foto: Instagram– Šaljem ljubav svima koji me osuđuju – napisala je ispod fotografije na kojoj pozira pospana i raščupana s izdajalicom u ruci. Schumer je objavila fotografiju nakon komentara obožavatelja kako je nastup svega dva tjedna nakon poroda nehuman. 

– Luda si. Trebali su ti dopustiti da si na porodiljnom barem šest tjedana. Ovo je prebrzo i nije dobro za tebe, a ni za bebu – samo su neki od komentara. Podršku glumici i komičarki dali su brojni prijatelji poput pjevačice Demi Lovato (26) i Selme Blair (46).
Amy Schumer and Chris Fischer out With Son Gene Attell Fischer on the Upper West Side | Autor: Ken Katz

Foto: Ken Katz– Tko bi te trebao osuđivati zbog toga što radiš? I kako si to uopće uspjela? – napisala joj je Selma Blair. Amy je dobila dijete sa suprugom Chrisom Fischerom (38), a rodila je nekoliko sati prije Meghan Markle (37).