Daruvarska policija jučer je uz brojne obožavatelje došla na koncert Lidije Bačić (33). No nisu bili tamo kako bi poslušali njen čuveni hit ‘Vozačka dozvola’, već kako bi odradili obavijesni razgovor s pjevačicom. 
pivo fest | Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL– Jučer je obavljen razgovor s njom u policijskoj postaji Daruvar. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira – rekli su iz policije. 


Foto: InstagramNaime, pjevačica je u petak navečer oko 19.30 sati, u Varšavskoj ulici u Zagrebu fizički nasrnula na dugogodišnju novinarku (59) Večernjeg lista. Napadnuta novinarka jučer nam je ispričala da se Bačić u petak navečer prvo nepropisno parkirala na pločniku. Novinarka ju je išla upozoriti da tako ne smije stajati, a onda nespretno pala na njen retrovizor i krenula uslikati registraciju pjevačice kako bi ju mogla prijaviti policiji. Lidija je tada izletjela iz automobila, šutnula novinarkinog psića te fizički nasrnula na novinarku i njenu prijateljicu. 


Foto: Facebook– Kad je vidjela što je napravila, samo je sjela u auto i pobjegla – ispričala nam je jučer napadnuta žena. 

Iz PU zagrebačke još u subotu su nam potvrdili da su u petak navečer zaprimili dojavu o napadu i odmah izašli na teren.
KAD ZVIJEZDE ‘PROLUPAJU’


Osim Lille: Ivanišević palicom mahao, Begović napala policiju


– Zaprimili smo dojavu o napadu, u tijeku je postupanje. Za sada ne možemo reći više informacija – u petak je priopćila PU zagrebačka.

Pjevačica je u subotu navečer održala koncert u Daruvaru, no detalje incidenta nisu htjeli komentirati ni ona i njen menadžer Faruk Buljubašić
pivo fest | Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELLPOGLEDAJTE VIDEO: