Home Hrvatska Home Strašno! Otac zbog ljubomore bacio bebu s balkona i ubio ju

Strašno! Otac zbog ljubomore bacio bebu s balkona i ubio ju

17
0
Strašno! Otac zbog ljubomore bacio bebu s balkona i ubio ju


Okupljeni u sudnici u njemačkom gradu Frankenthal počeli su pljeskati. Tri godine nakon smrti bebe, njezin je otac u petak osuđen na 15 godina zatvora. David L. (35) je svoju kćer Sennu staru dva mjeseca 13. svibnja 2016. godine zbog ljubomore bacio s drugog kata kuće i ubio ju.

Zbog konzumiranja kokaina i činjenice da je David L. u trenutku počinjenja zločina djelomično bio neubrojiv, tužitelji su za njega tražili 15 godina zatvora.
Judgment in "Baby Murder Trial" | Autor: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELLOdvjetnici obitelji ubijene curice su tražili doživotnu kaznu zatvora i najavili su žalbu. Obrana je pak tražila da Davida L. oslobode. Tvrdili su da je tog dana iznimno uzeo kokain te da je zbog droge postao paranoidan.

Tvrdili su da si je umislio da je beba u opasnosti pa je s njom pobjegao na balkon gdje mu je dijete ispalo iz ruku. 
Judgment in "Baby Murder Trial" | Autor: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL– Što je 15 godina? Za takvo zlodjelo ne postoji kazna koja bi bila dovoljna – rekao je djed ubijene bebe Ismet S. (51). Do pravomoćnosti presude, što bi trebalo biti u lipnju, David L. je slobodan. Sud misli kako neće pobjeći budući da je došao na svih 15 ročišta. Prije ubojstva bebe David L. je svoju bivšu partnericu Jesmiru S. i njezinu tada šest godina staru kćer Joanu izbo nožem i teško ih ozlijedio. Zato je morao odgovarati i zbog uzimanja taoca i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. 
POMRAČENJE UMA


Horor: Ženu porezao nožem, a potom je bebu bacio s balkona


Inače, slučaj protiv Davida L. se na sudu u Frankenthalu pokretao dva puta. Proces je počeo u studenom 2016. godine, ali je prekinut nakon 23 ročišta jer se sutkinja razboljela. U prosincu 2017. proces je ponovo počeo, piše Bild. 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.