Pjevačica Taylor Swift (29) nakon četiri godine gostovala je u showu Ellen DeGeneres (61). Voditeljica ju je upitala što radi po noći kad ne može spavati, a pjevačica je otkrila da pregledava kuhinju i jede sve što pronađe. Međutim, idućeg dana se ne sjeća da je to radila.

– Tad sam manje ljudsko biće, a više rakun u kontejneru. Sljedećeg jutra kad uđem u kuhinju uvijek se pitam što se dogodilo – objasnila je Taylor.


Foto: Twitter/YouTube/ScreenshotEllen ju je upitala spava li dok jede.

– Mislim da spavam. Stvarno se ne sjećam, ali znam da nered u kuhinji mogu napraviti jedino ja ili mačke – rekla je pjevačica. 
2017 in music | Autor: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL

Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELLPotom je uslijedilo pitanje koji je bio najbuntovniji trenutak u njezinom tinejdžerskom životu. Tad je Swift otkrila da je to bilo ‘pljuvanje’ po njezinom bivšem dečku, pjevaču Joe Jonasu, kad je gostovala u emisiji sa samo 18 godina. 

– To je bilo previše. Sad se smijemo tome, ali bilo je lajavo – ispričala je. Ta situacija dogodila se 2008. godine upravo u emisiji Ellen DeGeneres kad je Taylor promovirala svoj drugi album ‘Fearless’. Voditeljica je tad primijetila da je većina pjesama o ljubavi i dečkima, a Taylor joj je odgovorila da su ona i Joe prekinuli.