Home Hrvatska Home Dokumentarac o Meghan otkrio razloge raspada prvog braka…

Dokumentarac o Meghan otkrio razloge raspada prvog braka…

17
0


Svijet i dalje bruji o novoj kraljevskoj bebi, sinu princa Harryja (34) i Meghan Markle (37). Vojvode od Sussexa stali su pred oltar prije gotovo godinu dana, no Harry nije jedini muškarac za kojeg se bivša glumica udala. Meghan je bila u braku s holivudskim producentom Trevorom Engelsonom (42). 


Foto: PIXSELL/FacebookU vezi su bili sedam godina, a vjenčali su se 2011. Ipak, bračna sreća nije dugo potrajala, jer jer razvod ‘pao’ nakon samo dvije godine. Meghan rijetko govori o raspalom braku, no novi dokumentarac o vojvotkinji, pod nazivom ‘Meghan Markle: filmovi, brak i majčinstvo’, otkriva uzrok razvoda s Trevorom.


Foto: Lucija PticarDokumentarac prikazuje intervju s kraljevskom dopisnicom Ashley Pierson, koja je otkrila kako je Meghanina glumačka karijera zaslužna za raspad prvog braka.
6 DANA NAKON ROĐENJA ARCHIEJA


Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland


– Problem u tom braku bila je udaljenost. Čim su se vjenčali, Meghan je dobila ulogu u seriji ‘Suits’ te se zbog snimanja morala preseliti u Toronto, dok je Trevor bio u Los Angelesu. Brak jednostavno nije izdržao – rekla je je Ashley.


Foto: Lucija PticarInače, Trevor je također sklopio drugi brak. Nedavno je oženio Tracey Kurland (31). Vjenčali su se godinu dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja Harryja i Meghan te šest dana nakon rođenja njihovog prvog sina Archieja


Foto: YouTube screenshotProducent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od studenog 2017. 

POGLEDAJTE VIDEO:
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.