[ad_1]

Galerija Klovićevi dvori ovog je utorka otvorila svoja vrata humanitarnoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol pod pokroviteljstvom predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu. Revija se održava već treći put, a pred brojnim gostima atrijem Klovićevih dvora prošetale su brojne poznate osobe noseći kreacije pet hrvatskih dizajnera i modnih kuća među kojima su bili Varteks, Morana Krklec, Loreta Gudelj, AnimaM by Mirna Posavčević te Ivan Friščić s brendom De Light.

– Rotaract klub Zagreb Kaptol trećim je izdanjem ove revije pokazao ozbiljnost u svojoj ideji povezivanja mode i pozitivne promjene te se čini da i šira javnost jednako tako prepoznaje ovu akciju. Ako je suditi po ovogodišnjem događanju, karte je potrebno nabaviti znatno prije jer raspoloživa mjesta za ovu reviju brzo nestanu – rekao nam je Dominik Vukušić, predsjednik Rotaract kluba Zagreb Kaptol, neprofitne humanitarne udruge koja okuplja oko 20 članica u dobi od 18 do 30 godina.

Rotaract klub Zagreb Kaptol

 

Prikupljena sredstva upotrijebit će se za dovršetak senzoričkog parka Specijalne bolnice Goljak, koji će djeci koja su primorana boraviti u bolnici svakako biti od velike koristi.

– Ono što čini našu reviju drugačijom jest i odnos prema našim gostima donatorima, pazimo na svaki detalj pri dolasku gosta, kako bi svi doživjeli taj pozitivni osjećaj pomaganja zajednici – objasnio nam je Vukušić.[ad_2]