[ad_1]

Na Facebook grupi Mums Who Budget & Save na kojoj mame izmjenjuju savjete kako uštedjeti u kućanstvu, jedna je mama napisala kako sama radi maslac i svojim receptom oduševila druge. Britanka Sarah Gayton-Kay je u svom postu otkrila da za 1.3 kg maslaca treba tri kg običnog vrhnja, mikser i 15 minuta da vrhnje postane maslac. 

How to Make Homemade Butter

You don’t need to spend hours churning to make your own butter with my homemade recipe. Plus, you’ll get fresh butter AND buttermilk. ? Get this and 500+ baking recipes: http://bit.ly/GemsHomemadeButter

Objavljuje Bigger Bolder Baking u Utorak, 6. ožujka 2018.

– Samo mutite vrhnje u mikseru dok ne postane maslac, za što će vam trebati oko 15 minuta – napisala je Sarah i dodala da će oko krutog maslaca ostati i nešto tekućine, pa maslac treba isprati prije nego se doda sol po želji, a onda se količinu rasporedi u nekoliko manjih paketića koje je najbolje staviti u zamrzivač. Mnoge su mame požurile isprobati ovaj jednostavan recept, a njihovi su dojmovi odlični. Njen je recept prenio i Mirror u svojoj stalnoj rubrici o uštedi u kućanstvu.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka[ad_2]