U finalnom tjednu ‘Superpara’ Tini i Davoru, Jani i Miki te Badi i Toci pridružila se pjevačica Indira Levak (45) i njezin suprug Miroslav, a natjecatelji će morati stizati njihove rezultate u izazovima. 


Foto: RTL screenshot– Indira i Miroslav vama služe kako bi vam postavili ljestvice. Znači, nemate više pet, deset minuta za igru, nego kako vam oni zadaju ljestvicu, vi morate ispuniti zadatak, ako ste ispod njihove ljestvice, onda zadatak niste prošli – objasnio je voditelj Enis Bešlagić (44) na samom početku. Prije prvog izazova, Davor, Miroslav i Toca morali su se okladiti na svoje bolje polovice. Maksimalni iznos za klađenje iznosio je 10.000 kuna, a Toca je hrabro uložio u Badu sve. 


Foto: RTL screenshot– To je logično, oni imaju najmanje novaca – komentirao je Davor. Na tablici su prvi Jana i Miro s 84.200 kuna, Tina i Davor su odmah iza njih sa 64.200 kuna, dok su Bada i Toca na trećem mjestu s 47.700. 

– Nadam se da vaše žene vole pjevati kad se tuširaju jer će sad trebati upravo to raditi. Vi čujete samo njezin glas dok pjeva bez glazbe i morat ćete pogoditi o kojim je pjesmama riječ, s tim da morate pogoditi onoliko pjesama koliko će Miroslav pogoditi kada Indira otpjeva – objasnio je Enis pravila kandidatima. Unatoč malim poteškoćama, Miroslav je pogodio devet pjesama od njih 20. Posebnu pozornost Indira je privukla u jednodijelnom badiću. 


Foto: RTL screenshot– Indira me malo podsjeća na bildericu. Sva je nabita – komentirali su obožavatelji showa, a i Janin partner Miroslav nije se mogao suzdržati komentara. 

– Malo je muškobanjasta. Čak i kad pjeva – izjavio je, a Janu je bilo sram što je to rekao. 
SUPERPAR


Ispali Zvonimir i Matea: ‘Vi ste teški š**ci, gubitnici i luzeri…’


Davor je pogodio 14 pjesama, Toca je pogodio 11 pjesama, a Jana i Miroslav također su prošli zadatak te osvojili 6000 kuna. 

– Ja na pevaljke volim dati dosta novaca. Zna to Bada – našalio se Toca. Nakon što su djevojke pokazale svoje pjevačke sposobnosti, Indira je zadala muškoj polovici zadatak da pripreme jednu njezinu pjesmu. 


Foto: RTL screenshot– Posebno je važan scenski nastup. Neka vam djevojke pomognu – objasnila je Indira. Tina je Davora obukla u šljokičastu vestu i minicu, te mu je napravila umjetne grudi od čarapa. Toca je odjenuo Badin jednodijelni ružičasti kupaći kostim, dok se Miroslav najmanje potrudio. Indira je odlučila da je pobjednik izazova Davor. 

– Normalno da sam pobijedila jer sam najbolja ovdje – našalio se Davor.