[ad_1]

Od jutra tražim riječi, a nikad ih naći neću… Hvala za sve što si bio. Na pozornici i iza nje, napisao je na Facebooku Massimo Savić (56) za svog preminulog člana pratećeg benda, Dalibora Pipu Matoševića. Pipo je bio gitarist, a preminuo je u 47. godini, piše Slobodna Dalmacija.Od njega su se na društvenim mrežama oprostili obitelj i prijatelji, te uz Massima i pjevač Tony Cetinski (49).


Foto: Dino Stanin/PIXSELL– Glazbena scena je danas nažalost izgubila još jednog velikog, a samozatajnog virtuoza na gitari. Otišao si puno prerano i u tišini dragi naš Pipo. Neka ti je meka ova naša Istarska crvena zemlja – napisao je Tony na Facebooku.


Foto: Sanjin Strukic/PIXSELLPipo, kako mu je bio nadimak, gitaru je počeo svirati s petnaest godina te je osnovao rock bend u kojem svira gitaru i pjeva autorske pjesme. Prvi profesionalni angažman ostvaruje u istarskom glazbenom sastavu ‘Le Mond’ s kojim nastupa u Hrvatskoj i Europi.Nakon nekoliko godina u tom bendu, Dalibor istovremeno počinje surađivati s mnogim estradnim pjevačima, a najviše je nastupao s Massimom u pratećem bendu. U međuvremenu je surađivao i s Ninom Badrić, Gibonnijem, sestrama Husar te Vannom.

– Zbogom, prijatelju. Uvijek ćeš biti sa mnom, dragi Pipo… – poručio je Massimo.

 [ad_2]