Home Hrvatska Home Bočkaj je trenirao s prvotimcima Osijeka

Bočkaj je trenirao s prvotimcima Osijeka

11
0


Privodi se kraju saga oko Petra Bočkaja. On je u ponedjeljak priključen treninzima prve momčadi i radio je pod nadzorom trenera Dine Skendera.

Takav rasplet najavio je u nedjelju predsjednik kluba Ivan Meštrović, koji je odlučio udovoljiti zahtjevima novog trenera.
PREDSJEDNIK OSIJEKA:


‘Zašto Bočkaj igra? Skender je tražio, a ja sam mu udovoljio’


Dino Skender je u razgovorima uoči svoga dolaska tražio neisključivost po pitanju Bočkajeva statusa. Prevedeno: tražio je da igrač bude u natjecateljskoj formi da, ako bude potrebe, može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u završnici prvenstva uključi sve alarme. Ja sam mu udovoljio, to je rezultiralo nastupima Bočkaja za Osijek B. Nije prvi puta da svoj osobni stav pretpostavljam interesima Kluba – poručio je Meštrović dan nakon što je Bočkaj zaigrao za drugu momčad i majstorski zabio iz slobodnjaka.

Bočkaju je nakon incidenta i nesreće u kojoj se pod utjecajem alkohola zabio u benzinsku crpku, trebao biti raskinut ugovor. Najprije je bio suspendiran, a onda je krenuo s treninzima pod nadzorom kluba. Mjesec i pol dana nakon nesreće vratio se na teren protiv Kustošije.


[video: 1204763 / ]

U petak Osijek igra protiv Istre prvenstvenu utakmicu i već tada bi se Bočkaj mogao naći u konkurenciji, ali vjerojatnije je da bude Skenderovo tajno oružje u polufinalu Kupa 24. travnja protiv Dinama.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.