Home Hrvatska Home Jasmin Repeša: Pljuvali su me u Beogradu! Zvezda opravdava navijače

Jasmin Repeša: Pljuvali su me u Beogradu! Zvezda opravdava navijače

8
0


Mislim da ovo nema veze sa sportom. Da moram baciti sako zato što jer je pun pljuvačke, to je nešto što ni u Srbiji, siguran sam, nitko ne opravdava. Igrao sam u Bologni derbije, sve to ima jednu granicu dokle se ide, strašno mi je žao i krivo mi je. Da me pogrešno ne shvatite, ja u svojoj obitelji imam veliki broj Srba i dragi su mi, ne dam ih za sve na svijetu. Međutim, ovo je najblaže rečeno psihijatrija najvišeg reda, sipao je gorčinu Jasmin Repeša nakon poraza Budućnosti u Beogradu od Crvene zvezde 107-69 u drugoj utakmici finala ABA lige u krcatom Pioniru.

– Tko je to kumovao, to je za analizu. Ne vidim smisao da se igra u ovakvim uvjetima, apsolutno ne vidim, jer to nema veze sa sportom, to je debelo prešlo granice sporta, debelo prešlo granice terena i strašno mi je žao. Neću dalje jer bi doticao i neke stvari koje kao čovjek i trener ne bih trebao, ali osjetio sam potrebu ovo reći. Trebao sam vam donijeti sako pa da vidite na što liči. Ničim izazvan! Ne znam ko je od nas bilo čime, kojom gestom napravio da bi se dogodio ovaj linč. Još jednom, ne umanjujem pobjedu Zvezde, 2-0 i njihov odnos koji su imali. Ovo je kolektivna histerija – ponavljao je šokirani Repeša.

No, trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić o atmosferi u uzavrelom Pioniru govorio je sasvim suprotno.

– Bavim se samo košarkom. Svatko može reći što želi. Budućnost je igrala i protiv Partizana… Zar navijači trebaju ne navijati za Zvezdu?! – upitao je Tomić, pa zahvalio navijačima na velikoj podršci:

– U košarci sam 30 godina i nikada nisam doživio ovakvu podršku. Možda samo jednom, kad sam s Olympiakosom bio u Beogradskoj areni.

U finalu ABA lige Zvezda vodi 2-0, igra se na tri pobjede, a iduća je utakmica u Podgorici.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.