Home Hrvatska Home Fair play u Istri: Nisu im svirali penal, a onda je on...

Fair play u Istri: Nisu im svirali penal, a onda je on namjerno promašio obećavajuću priliku

3
0


Mladi, gledajte i učite!

Nije sve u HNL-u, ima nešto i u nižim ligama. Na utakmici Rudara i Rovinja slavili su gosti 2-1, ali utakmicu je obilježio hvalevrijedan potez rovinjskog napadača Damira Kazalca


Foto: NK Rovinj/FacebookNaime, u jednoj obećavajućoj situaciji za Rudar srušen je mladi Baskijera, ali sudac utakmice ostao je nijem na taj, po svim akterima utakmice evidentni prekršaj, a Rovinj je povukao brzu kontru i u dva-tri poteza stigao pred gol domaćina. Loptu je primio napadač Damir Kazalac i imao je otvoren šut, ali je loptu napucao izvan granica igrališta. Igračima, ali i treneru Rudara ništa nije bilo jasno, pa zašto ih je poštedio?

– Mislio sam da je nespretno reagirao, ali to mi je bilo jako čudno pa sam se okrenuo prema treneru Rovinja Juriću koji je zapljeskao i rekao ‘bravo Kazo’. Tek sam onda shvatio što je dečko napravio, a Jurić čim je vidio izraz mog lica, rekao je – ‘da, da, to je Kazo’ – objasnio je trener Rudara Nedjeljko Josipović za Istrasport pa dodao:

– Svaka čast dečku, ali i treneru Juriću kojeg znam kao temperamentnog igrača i trenera i vjerujem da ima mnogo trenera koji bi poludjeli u tom trenutku na svog igrača. Dakle, kapa do poda za Jurića, a kamoli za Kazalca koji je pokazao kako izgleda pravi sportaš. Nadam se da će dobiti neku nagradu ili priznanje za ovaj potez, iako je on za mene već pobjednik – završio je trener Rudara.


Foto: NK Rovinj/FacebookKazalac je za svoj potez dobio ovacije tribina, a zapljeskati mu možemo i mi.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.