Home

Džomba: U Zadru ćemo ih lako dobiti, između 5 i 10 razlike…

Džomba: U Zadru ćemo ih lako dobiti, između 5 i 10 razlike...


Sjajno smo ušli u utakmicu. Sve smo kontrolirali, a onda smo Srbiju dopustili da se vrati u utakmicu. Nismo ih slomili na vrijeme, rekao nam je Mirza Džomba, legenda hrvatskog rukometa i trener Rudara iz Labina. 

Džomba smatra kako je u Beogradu bio sporan i sudački kriterij.

– Istina, s razlogom se Lino Červar žalio na suđenje. Ono je bilo baš domaćinsko. Bilo je nekoliko situacija u kojima su suci baš donijeli odluke koje su pomogle Srbima. Mi na kraju možemo biti i zadovoljni s bodom. Doveli smo se u situaciju da se moramo spašavati, pa je ipak dobro ispalo – kaže Džomba i komentira time-out Line Červara na kojemu je pokušao motivirati igrače.

– Kako oni mogu imati dva puta veću borbenost od nas?! Kako ćemo se vratiti kući i pogledati ljude u oči?  – započeo je hrvatski izbornik pri rezultatu 20-19 za Srbiju pa nastavio:

– Koga da pogledam u oči? Gine se za svaku loptu, za svaku!

– To je Linin način komunikacije, on tako motivira igrače – kaže Džomba, koji je nahvalio Marina Šegu i Domagoja Duvnjaka.

– Oni su bili daleko najbolji naši igrači u Beogradu. Šego sjajan na gol, a Duvnjak nam je i donio bod svojim golom – kaže Džomba, koji očekuje puno bolju partiju u Zadru nakon ovih 25-25 u Beogradu.

– Puno smo bolja momčad. To nismo pokazali na gostovanju kod kuće, ali doma ćemo to sigurno pokazati. Utakmice sa Srbijom su uvijek posebne i u dvorani Krešimira Ćosića bit će dobra atmosfera. Mi ćemo lako dobiti ovu utakmicu. Prognoza? Pobijedit ćemo između pet i deset razlike – završio je Džomba.