Home Hrvatska Home Hana bez šminke: Svakako sam naljepša kandidatkinja u showu

Hana bez šminke: Svakako sam naljepša kandidatkinja u showu

63
0
Hana bez šminke: Svakako sam naljepša kandidatkinja u showu


Kandidatkinja showa Superpar Hana Rodić (21) ponovo je je privukla pažnju na svoj izgled i izazvala ‘lavinu’ komentara na društvenim mrežama. Naime, Zagrepčanka se u posljednjoj emisiji RTL-ova showa pojavila bez trunke šminke.


Foto: RTL– Hana je najljepša kandidatkinja, pametna je i zrela – napisala je jedna gledateljica dok se druga nije složila s njom te je napisala da bi trebala ‘skinuti šminku jer izgleda poput porno dive’.

Hana se s ‘hejterima’ bori još od showa ‘Gospodin savršeni’ kad su ju mnogi gledatelji napadali da se pretjerano šminka te da je ‘cura s tonom fasade’.


Foto: Josip Regovic/PIXSELLS njim i njemu sličnima Hana se prošle godine odlučila obračunati pa je na Instagramu objavila video s nešto prirodnijim lookom.

– Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse – napisala je tada Hana.


Foto: InstagramTako je i u novom showu u kojem sudjeluje sa svojim Gospodinom Savršenim, Goranom Jurenecom (39) Zagrepčanka odlučila biti svoja i pokazati bez šminke.

Hanini pratitelji, ali i gledatelji Superpara odmah su po društvenim mrežama počeli komentirati kako Zagrepčanka puno bolje izgleda u svom prirodnom izdanju bez naglašenog make upa.
savrseni | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELLHana je i u showu u posljednjem zadatku gdje su se natjecatelji borili za ostanak u kući pokazala što misli o sebi. U zadatku su natjecatelji na pločici morali napisati tko je po njima najuredniji, tko najljepši, a tko najkompatibilniji par. 

Prvo su se natjecatelji složili da su Hana i Goran par u kući koji se najbolje oblači, a zatim je uslijedilo i pitanje ‘Tko je najljepša žena u kući?’, na što su i Hana, Goran te ostali kandidati odgovorili da je to – Hana. 


Foto: RTLSUDJELUJTE U AKNETI:

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.