Home Hrvatska Home Hana najavila rat: ‘Ovo će me samo ojačati. Grizem do kraja’

Hana najavila rat: ‘Ovo će me samo ojačati. Grizem do kraja’

18
0
Hana najavila rat: 'Ovo će me samo ojačati. Grizem do kraja'


Par koji je najviše ‘podigao prašine’ u novom reality showu ‘Superpar’ su definitivno Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39), a jedan par već im se i zamjerio. 


Foto: rtlNakon prvog zadatka, koji nije uspješno prošao za Gorana i Hanu, došlo je vrijeme za biranje mjesta za spavanje. S obzirom na to da su Jana i Miro pobijedili u prvom zadatku imali su pravo odlučiti tko će gdje spavati, a sebi su bez razmišljanja odabrali najljepšu sobu. I nakon što se šest parova smjestilo u svoj kutak, dva para su ostala bez sobe.


Foto: Privatni album/InstagramJana je odlučila da u kamp-kućicu idu Hana i Goran.

– Nadam se da ima grijanje s obzirom na to da sam bolesna – rekla je Hana koja nije bila oduševljena Janinom odlukom. Danijela i Josip smješteni su u dnevni boravak, što im nije teško palo.


Foto: InstagramKada su Goran i Hana ušli u kamp-kućicu, ona je rekla kako će je ovo samo ojačati te najavila kako od sada grize do kraja. 
VODITELJ SHOWA


Bešlagić o Superparu: ‘Parovi su se znali žestoko posvađati’


Podsjetimo, Zagrepčanka i njezin odabranik zajedno su pola godine, a upoznali su se tijekom showa ‘Gospodin Savršeni’. Hana Gorana opisuje kao strastvenog, brižnog, temperamentnog i karizmatičnog partnera, a on nju kao zabavnu osobu, inteligentnu, ambicioznu i direktnu. 


Foto: InstagramHanin je najdraži hobi šminkanje dok se bivši košarkaš potpuno posvetio svom fitness projektu. Za vezu kažu da su najvažniji komunikacija, razumijevanje i iskrenost, a nadaju se da će se u showu još bolje upoznati i povezati te steći nova iskustva. 


Foto: Instagram– Inače, Goran i Hana su u vezi na daljinu jer je on zbog poslovnih obveza u Njemačkoj. Upoznali su se u prvoj sezoni showa ‘Gospodin Savršeni’ kada je pobijedila Zagrepčanka Iva Runjanin (29), ali su shvatili da nisu jedno za drugo. Potom je Goran pripao Hani i dosad su govorili da su u sretnoj vezi bez svađanja. 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.