Najnovije tehnološke trendove prati i tržište seks igračaka, pa nam nakon vibratora za muškarce sada stiže i novi vibrator za žene koji ima posebnu glazbenu funkciju. OhMiBod je predstavio Esca 2 vibrator koji može vibrirati u ritmu vaših omiljenih pjesama. Osim vibracija koje prate glazbu s vašeg mobitela, Esca 2 je dovoljno pametan i da pokupi ritam s obližnjeg zvučnika. 


Foto: OhMiBodInače se radi o Bluetooth vibratoru kojim se preko aplikacije može upravljati iz bilo kojeg kuta svijeta. Što tehnički može podići vezu na daljinu na sasvim novu razinu. Jedino ćete trebati paziti na glazbene ukuse vašeg partnera dok koristite vibrator. Novi je model još i izdržljiviji u krevetu jer ima jaču bateriju. 
CIJENA UŽITKA? SITNICA…


Ovo je vibrator za njega: Ali, i ona vam se može ‘priključiti’…


Kako se navodi, dizajn je fokusiran na G-točku, a tu je i LED-ica koja se sinkronizira sa glazbom. 

Sama aplikacija kojom kontrolirate vibrator ima unaprijed definirane vibracije, ali možete postaviti i vlastite te kao što smo spomenuli, vibrirat će i u ritmu ambijentalne glazbe iz prostora. 

Ali to nije sve…


Foto: OhMiBodTu su i opcije za chat i slanje fotografija partneru, a oni korisnici koji imaju Apple Watch mogu sa sata slati vibracije u ritmu vašeg pulsa. To znači da ćete samim time što ste živi moći zadovoljiti svoje partnerice.