Home

‘Cristiano je šampion, ali nije genij kao Messi ili Maradona’

'Cristiano je šampion, ali nije genij kao Messi ili Maradona'
Spread the love


Tri gola kojima je Cristiano Ronaldo slomio i tako čvrstu kost kao što je Simeoneov Atletico Madrid aktualizirali su sve Cristianove rekorde i tradicionalnu debatu ‘Messi ili Cristiano’?
Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United | Autor: MASSIMO PINCA

Foto: MASSIMO PINCAZa glasovitog talijanskog mrguda Fabija Capella, trenera velikog Milana u kojem su šefovali veliki Zvone Boban, Beppe Baresi, Paolo Maldini i ostale ‘ikone’, nikave tu debate, ni dileme, ni nedoumice nema:

– Messi je genij, C.Ronaldo nije. To je razlika koja ih razdvaja i koja Messija čini boljim – konstatira Capello pa pojašnjava:

– Cristiano je veliki šampion, vrhunski nogometaš, on svoje momčadi vodi do trofeja, ali: nije među najvećima. Nije genij. Na sceni smo dosad vidjeli i(li) još uvijek gledamo tri nogometna genija, a to su: Diego Maradona, Pele i Leo Messi. Messijev nogomet nudi više od Ronaldovog – misli Talijan.
La Liga between Real Madrid and Futbol Club Barcelona at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid | Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELLCapello je dodao:

– Messija sam prvi put vidio kad je imao 16 godina i bio sam zapanjen. On je već tada na terenu s loptom radio ono što radi i danas. Zato što je genijalac. Cristiano je postao nogometni šampion, ali nije nogometni genij. Maradona, Pele i Messi jesu – zaključio je talijanski stručnjak.


Foto: Harry Uzoka/Instagram


Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.