Home

Podignuli su optužnicu protiv Kustića zbog prometne nesreće

Podignuli su optužnicu protiv Kustića zbog prometne nesreće


Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru podiglo je optužnicu protiv saborskog zastupnika Marijana Kustića, predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, čija je lista pobijedila na lokalnim izborima u nedjelju.

Kustić je u lipnju prošle godine skrivio prometnu nesreću kod Vukovara, a tada je teško stradao Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koji je bio u BMW-u s Kustićem. Suvozač u udarenom automobilu zadobio je osobito tešku tjelesnu ozljedu, piše tportal.
KUSTIĆ U STUDIJU 24SATA


Hoće li HDZ srušiti Milinovića, a Ličani do ljeta ići na izbore?


Vukovarsko Općinsko državno odvjetništvo priopćilo je u srijedu da je na temelju rezultata provedenog istraživanja podiglo pred Općinskim sudom u Vukovaru optužnicu protiv 44-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela protiv sigurnosti prometa izazivanjem prometne nesreće u cestovnom prometu.
MINISTRICA ŽALAC:


‘Ništa sada ne očekujem, neka DORH i policija rade posao…’


Toj nesreći navodno je kumovao umor, a Marijan Kustić ne samo da nije podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika, nego se devet mjeseci kasnije prometnuo u prvog HDZ-ovca u Lici i pobijedio na izborima.

Sredinom veljače Sabor je Kustiću ukinuo zastupnički imunitet na zahtjev Državnog odvjetništva u Vukovaru zbog pokretanja kaznenog postupka nakon izazivanja prometne nesreće.
NordVPN Specijalna Ponuda