Home

Nahvalio Krovinovića: Imat će veliku karijeru, sjajan je igrač

Nahvalio Krovinovića: Imat će veliku karijeru, sjajan je igrač


Filipa poznajem otkako smo bili klinci, igrali smo zajedno u Dinamu. Sjajna je osoba i veliki prijatelj, rekao je Marko Pjaca portugalskoj A Boli uoči utakmice Europske lige Dinama i Benfice.

Prije gostovanja na Maksimiru, Pjaca je poslao poruku podrške svom prijatelju.

– Kada god imamo priliku, vidimo se. Mislim da svi znaju koliko je dobar igrač. Pogledam ga kada god mogu, posebno prvenstvene utakmice i utakmice u Europi. Nikada nisam sumnjao u njega, drago mi je da se uspio nametnuti u Benfici.
Zagreb: Konferencija za medije Benfice  - svjesni su kvalitete DinamaVIDEO: PRESSICA BENFICE


Filip Krovinović: Rekao sam dečkima da je Dinamo odličan


Krovinović je propustio prvi dio sezone zbog teške ozljede ligamenata koljena, iste one koju je proživio i Pjaca. U prvoj utakmici po povratku na travnjak ovacijama ga je dočekalo 20 tisuća navijača Benfice.

– Još je uvijek mlad, najbolje su godine pred njime. Ako se nastavi razvijati kako je i do sada, napravit će veliku karijeru. I sam znam koliko je teško igraču nakon ozljede, Filip je nažalost imao iste probleme kao i ja. Ali vraća se, želim mu sve najbolje. Najvažnije je da više ne bude ozljeda – zaključio je Pjaca.
Europa League - Round of 32 Second Leg - Benfica v GalatasarayANALIZA PORTUGALSKOG NOVINARA:


Hrvati ne znaju koliko je Krova dobar! Benfici je važnija liga…


Veliki prijatelji uskoro bi mogli postati i suigrači jer nije tajna da se Benfica već godinama divi Pjaci. Prvu je rundu izgubila od Juventusa, ali Pjaca se ponovno našao na njihovom radaru kada je “stara dama” bacila oko na njihove talente Rubena Diasa (21) i Joaa Felixa (19). Portugalski mediji pisali su o dogovoru koji bi uključivao razmjenu igrača, a Juventus je navodno Benfici uz novac spreman dati i Pjacu.