[ad_1]

Maja Šuput (39) nastupala je u dubrovačkom klubu i, kao i inače, napravila show za publiku. Jedan od njezinih obožavatelja posebno se opustio zbog čega ga je Maja odlučila pozvati da joj se, barem na trenutak, pridruži na pozornici. 


Foto: InstagramU jednom trenutku, vrckasta Maja skinula mu je majicu, a njihovu ‘akciju’ uživo zabilježile su mnogobrojne kamere. Fotografije s golišavim obožavateljem pjevačica je odmah objavila na društvenim mrežama, ali se usput pravdala pratiteljima.

Nije onako kako izgleda. Punoljetan je, ne brinite – napisala je u opisu fotografija kojima se pohvalila na službenom Instagram profilu. Jednima je sve to bilo simpatično, dok se drugima ‘golotinja’ na sceni baš i nije previše svidjela. 


Foto: Instagram/orijentMaja Šuput od prošle je godine zaručena za Nenada Tatarinova (35), a svoju ljubav sretni zaručnici ne skrivaju od javnosti. Tako je pjevačica nedavno priznala da će uskoro početi ‘raditi’ na prinovi. 

– Nenad i ja smo se već dogovorili da ću ja pjevati, a on će me s bebom pratiti na putovanjima. Neki prijatelji su mi savjetovali da angažiram dvije dadilje. Ja bih staru i ružnu, a Nenad je rekao da to ne dolazi u obzir jer moramo paziti na svoj imidž – ispričala je Maja za Gloriju.


Foto: Promo/Privatni albumPar se želio vjenčati već lani, ali Maja tada, kako kaže, nije imala nijednu slobodnu subotu.

– Jedva čekam da se udam, a i Nenad više ne želi slušati kako mu govorim da nemam vremena. Uzeo je stvar u svoje ruke i počeo dogovarati svadbu tako da više nemam izgovora. Pripreme su krenule i sigurno se udajem iduće godine, nadam se do jeseni – priznala je nedavno pjevačica koja je rado viđeni glazbeni gost na tuđim vjenčanjima. 

Pratite nas na našem Instagram profilu[ad_2]