[ad_1]

Kenna Blake (22) iz Massachusettsa ima 160 kg i zarađuje 50 kuna po minuti jedući brzu hranu ispred kamere u donjem rublju ili gola. Plaćaju je njezini obožavatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:


[video: 1204732 / spec o ženama koje zarađuju jedući]

Za razliku od djetinjstva kad je, kako kaže, bila žrtva bullynga, Kenna je sad zadovoljna svojim životom. Jedna je od predstavnica zadovoljavanja fetiša hranjenja i poziranja pred kamerama – ‘feederisma’.

Prije dvije godine je odlučila snimati videa i objavljivati ih na svojim kanalima. 

– Plaćaju me da jedem pizzu. Prilično sam sigurna da je to mnogim ljudima posao iz snova – ponosno je izjavila.

Jede sve što obožavatelji zatraže od nje – od lubenice do tacosa.

– Sretna sam što sam pronašla zajednicu u kojoj nije grijeh biti velik. U školi su mi govorili da ništa ne vrijedim no ipak nisu imali pravo. Očito nešto vrijedim kad me ljudi plaćaju da radim ono što vole – rekla je.

Ispunjavaju želje obožavateljima i odlično zarađuju

Kenna je neko vrijeme tijekom školovanja pokušala i smršaviti no bez uspjeha. Nakon toga je prihvatila svoj izgled i odlučila uživati u njemu.

– Nakon što sam završila školu prvi put sam čula za fetiš hranjenja. Uskoro sam shvatila da postoji cijela jedna zajednica fetišista. Pokrenula sam vlastitu stranicu i upoznala se s ljudima koji rade sličan posao – opisala je svoje početke u ovom poslu.

Sličnim poslom se bavi i Amerikanka Amanda Faye (25). Ima 210 kilograma i zarađuje bogatstvo. Naplaćuje ljudima da je gledaju kako kako pije gazirana pića i jede. 

POGLEDAJTE VIDEO:


[video: 1204209 / Amanda Faye zarađuje na svojoj debljini]

Sve objavljuje na stranici Feabie, društvenoj mreži za ljude koji uživaju u hrani i pretilosti. Gledatelji plaćaju 65 kuna za pristup videima, 130 kuna za njezin Snapchat i 325 kuna za video poziv. 

Snimi tri videa dnevno, a gledateljima koji plate više ispunjava posebne zahtjeve.

– Jedan muškarac mi je platio da polugola pojedem 13 krušaka i popijem kokosovo mlijeko – rekla je. Na Instagramu ima više od 50 tisuća pratitelja. 

Kaže kako dnevno dobiva puno negativnih reakcija, ali je našla način da to okrene u pozitivu. 

– Vrlo sam pozitivna žena pa to jednostavno ignoriram ili ostavim zaigran komentar – kaže.

Prije nekoliko godina je izgubila 40 kg, ali joj se to nije svidjelo. 

– Fizički i psihički se puno bolje osjećam kad sam veća – objasnila je Amanda.
 [ad_2]