Home

FILMSKA POTJERA U ZAGREBU: POLICIJA GANJALA MUŠKARCA KOJI JE DIVLJAO U BOLNICI NA JORDANOVCU Ugledali su ga u autu na velikom zagrebačkom raskrižju…

FILMSKA POTJERA U ZAGREBU: POLICIJA GANJALA MUŠKARCA KOJI JE DIVLJAO U BOLNICI NA JORDANOVCU Ugledali su ga u autu na velikom zagrebačkom raskrižju...Zagrebačka policija je priopćila da je u nedjelju uhićen 27-godišnjak koji se dovodi u vezu s divljanjem i razbijanjem po bolnici Jordanovac 25. siječnja ove godine.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zajedno su s policajcima iz Mobilne jedinice prometne policije intenzivno tragali za osumnjičenim, pri čemu su na raskrižju Slavonske avenije i Čulinečke ceste uočili osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka, s kojim su se mimoišli. Ford se pritom kretao velikom brzinom.

No, pri mimoilaženju s policijski su službenici u tom automobilu zamijetili dvije muške osobe, od kojih je jedna sličila osumnjičenom, piše Dnevnik.hr.

Naslućujući da bi upravo to mogao biti osumnjičeni, policijski su službenici krenuli za njima dajući svjetlosne i zvučne signale. No, dvojac se nije zaustavio, već su se velikom brzinom počeli udaljavati, zbog čega je za njihovim autom započeta potjera.

Dva muškarca svoju su jurnjavu konačno okončali na adrese III. Struge gdje su zaustavili vozilo i dali se u bijeg. Policijski službenici su odmah osigurali prostor i potom u jednoj kući pronašli starijeg 28-godišnjeg muškarca, a onda i mlađeg koji se dovodi u svezu s incidentom u bolnici Jordanovac.

Njega su pronašli u drugoj kući kako se skriva u unutrašnjosti bračnog kreveta. Izdana mu je zapovijed da izađe, a potom je uhvaćen i u lisicama doveden u službene prostorije policije.

Osumnjičenom je ujedno i pružena liječnička pomoć prilikom čega je utvrđeno da nije ozlijeđen. S obzirom na to da se radi o višestrukom počinitelju kaznenih djela za kojim je raspisan veći broj potraga, predan je u zatvor.

Stariji počinitelj je pak prometni recidivist, a budući da se nije zaustavio na znak i zapovijed policijskih službenika te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu, koji mu je odredio zadržavanje.