Home

Oboje budite goli i prepustite se čarima senzualne masaže

Oboje budite goli i prepustite se čarima senzualne masaže


Za senzualnu masažu morate imati mirno i toplo mjesto, ulje, ručnik, laganu glazbu te, ako želite, perje ili svileni šal, nabraja Kenneth Ray Stubbs, autor knjige “Erotic Massage: The Tantric Touch of Love”.

– Masažu možete izvesti bilo gdje dok god izolirate prostor od smetnji i stvari koje bi vam mogle skrenuti pozornost. Isključite mobitel kako vas nitko ne bi mogao omesti. Iznenadite partnericu za rođendan, godišnjicu ili nakon napornog dana na poslu. Za intimne dijelove koristite lubrikante. Prije početka masaže odrežite i izrašpajte nokte kako ne biste ozlijedili partnericu. Pitajte je ima li neka ograničenja koja želi da poštujete, primjerice da kosa i ulje ne dođu u kontakt. Zatim joj recite da legne i zatvori oči – savjetuje autor.

Dodaje da ona treba gola leći na trbuh, a vi stati s njezine lijeve strane, također goli.– Stavite lijevi dlan na gornji dio leđa, a desni na krsnu kost, koja se nalazi malo iznad stražnjice. Prije nego što nanesete ulje, lagano povucite ruke prema dolje tako da se razdvajaju u struku i spuštaju do vrhova prstiju – piše autor. 

Zatim, nastavlja, treba staviti ulje na ruke i nanijeti ga rukama klizeći po tijelu partnerice. Kad je ulje umasirano na stražnjoj strani partnerice, treba joj reći da se okrene pa kako bi ulje mogli nanijeti i na prednju nježnim dodirom.

Ulja dodajte kad god poželite. Kad nauljite cijelo tijelo, započnite s masažom određenog dijela tijela – masirajte jedan po jedan dio. Krenite od stražnje strane i gornjeg dijela tijela.
Prelude - couple in love. Spa, sexy body of family couple, massage. Erotic games, desire, orgasm. | Autor: Dreamstime

Foto: DreamstimeZapočnite s masažom ramena, vrata i leđa, pri tome nemojte zaboraviti izmasirati i bokove. Kasnije masirajte cijele noge, počevši od stražnjice, stražnje strane bedara, listova pa sve do prstiju stopala.

Autor savjetuje parovima da si uzmu vremena i da se ne žure.

– Temeljito izmasirajte svaki dio njezina tijela. Upitajte je odgovara li joj masaža, želi li čvršći ili slabiji stisak i slično – kaže autor. Masaža će se dalje nastaviti na prednjoj strani tijela.
TOP SAVJETI ZA MUŠKARCE


Žene tijekom seksa silno žude za ovih 7 stvari – pa što čekate


– U jednom pokretu polako povucite ruke od stopala do ramena pa do vrhova prstiju. Zatim je nježnim glasom upitajte da se okrene na leđa. Masažu prednje strane započnite na rukama. Budite strpljivi te započnite od prstiju i dlanova. Zatim se prebacite na noge i ponovno počnite od prstiju. Dođite blizu njezinim genitalijama, ali nakon nogu se preselite na trbuh. Krenite od donjeg dijela kako biste se polako kretali prema gore i započeli s masažom grudi – kaže. Tako ćete izgraditi neizvjesnost i opustiti njezino tijelo prije nego što joj priuštite “seksualnu masažu”.
TKO BIRA…


Masturbacija u braku je zdrava: Željet ćete seks još više i češće


– Nježno joj štipajte bradavice i masirajte grudi pa se vratite na bokove. Kad ih izmasirate, vrijeme je za zadnje odredište – genitalije. Budite nježni i započnite s masažom vanjskih dijelova vagine, pa se polako ‘krećite prema unutra’. Ponovno budite strpljivi prije nego što započnete s masturbacijom. Neka ona uživa u masaži vanjskih dijelova vagine. Jednom rukom joj masirajte vaginu, a drugom grudi. Nemojte raditi brze pokrete, nego senzualne i lagane, jer je ovo masaža, a ne seksualna masturbacija. Naravno, masažom ćete vjerojatno stimulirati seksualne osjećaje.

VIDI OVO! Ovo je najtrendy frizura 2019. godine!
NordVPN Specijalna Ponuda