Home

Emily Ratjakowski pozira u minijaturnom badiću

Emily Ratjakowski pozira u minijaturnom badiću


Američki model i glumica Emily Ratajkowski (27) opet je na društvenim mrežama pokazala zavidnu liniju. Ovog puta povod je za to bilo predstavljanje njezine kolekcije kupaćih kostima ‘Inamorata Swim’. 


Foto: InstagramEmily je pozirala u kutku trgovine s namirnicama, između hladnjaka za piće i police sa grickalicama. Cijena dvodijelnog badića kreće se od 480 kuna za gornji i 480 kuna za donji dio, dok je cijena jednodijelnog badića oko tisuću kuna. 

– Najzgodnija žena na svijetu. Taj tvoj je pravi sretnik – komentirali su obožavatelji. Ovo je prvo zajedničko Valentinovo Emily i njezinog supruga, glumca Sebastiana Bear-McClarda koji su izrekli sudbonosno ‘da’ u veljači prošle godine. Objava na društvenim mrežama šokirala je brojne obožavatelje, s obzirom na to da je Emily ušla u brak s glumcem nakon samo dva mjeseca veze. 


Foto: InstagramOva 27-godišnjakinja ne srami se svojeg tijela, te često objavljuje golišave fotografije na svojem Instagram profilu. 

–  Grudi su zabavne. Ponekad se zbog njih osjećam kao najmoćnija žena na svijetu. One su ključ moje seksualnosti – izjavila je Emily u intervjuu za Marie Claire.


Foto: Instagram;Krajem siječnja ove godine, Emily se našla u središtu skandala zajedno s Kendall Jenner (23), Bellom Hadid (22) i Hailey Baldwin (22) zbog objava na društvenim mrežama. Slavne manekenke bile su uključene u promociju ‘Fyre festivala’ za koju su bile  ‘masno’ plaćene, ali je samo jedna od njih naglasila da se radi o plaćenom oglasu. 
RAZUZDANI PROVODI


Emily dočekala Novu u badiću, Kim i Paris sanjkale u štiklama


Prekršile su američki federalni zakon koji nalaže da je u takvim slučajevima obvezna napomena uz objavu na društvenim mrežama. Svaka pojedinačno je za svoju objavu dobila oko pet milijuna kuna, a sudu će morati objasniti zašto se nisu držale propisanog zakona. 
NordVPN Specijalna Ponuda