Home Hrvatska Home Perišić urlao na Icardija! ‘Zašto Wanda priča na TV-u o meni?’

Perišić urlao na Icardija! ‘Zašto Wanda priča na TV-u o meni?’

11
0
Perišić urlao na Icardija! 'Zašto Wanda priča na TV-u o meni?'


Glavni razlog zašto je Inter izbacio Icardija iz momčadi je – svađa s Perišićem, piše Calciomercato. Njegova sveprisutna supruga Wanda komentirala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji da Perišić ima osobnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je iživciralo našeg reprezentativca.

– Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, jel ti jasno – zaderao se Perišić na Icardija u svlačionici. Osim toga, donedavni kapetan je u lošim odnosima i s ostatkom momčadi pa ga je Inter, kako ne bi do kraja uništio ionako poljuljane odnose među igračima, izbacio Icardija iz momčadi i oduzeo mu kapetansku traku.

Icardi je u skoro svakom prijelaznom roku bio povezivan s odlaskom iz Intera, a to bi uvijek bilo riješeno podebljanim ugovorom. No čini se da ovaj put strpljenja za izglađivanje odnosa više nema, Argentinac je pred odlaskom. Vijest o izbacivanju iz momčadi samo je dokaz toga.

Podsjetimo, Perišić je tijekom zimskog prijelaznog roka predao zahtjev za transferom i bio je pred odlaskom u Arsenal, a Wanda je to okarakterizirala kao osobni problemi.

– Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi – rekla je Wanda, a njezina izjava je potencirala sukob između Perišića i njezinog muža i uz to pogoršala odnose u momčadi. Na kraju je Inter odgovorio izbacivanje njezinog muža iz prve momčadi…

Inter će tako nakon šest godina morati tražiti novu špicu i igrača koji će odlučivati utakmice te vođu. Morat će se Nerazzuri dobro potruditi da nađu zamjenu za njega, jer je takvih igrača jako malo na tržištu.

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.