Home

Perišić urlao na Icardija! ‘Zašto Wanda priča na TV-u o meni?’

Perišić urlao na Icardija! 'Zašto Wanda priča na TV-u o meni?'
Spread the love


Glavni razlog zašto je Inter izbacio Icardija iz momčadi je – svađa s Perišićem, piše Calciomercato. Njegova sveprisutna supruga Wanda komentirala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji da Perišić ima osobnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je iživciralo našeg reprezentativca.

– Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, jel ti jasno – zaderao se Perišić na Icardija u svlačionici. Osim toga, donedavni kapetan je u lošim odnosima i s ostatkom momčadi pa ga je Inter, kako ne bi do kraja uništio ionako poljuljane odnose među igračima, izbacio Icardija iz momčadi i oduzeo mu kapetansku traku.

Icardi je u skoro svakom prijelaznom roku bio povezivan s odlaskom iz Intera, a to bi uvijek bilo riješeno podebljanim ugovorom. No čini se da ovaj put strpljenja za izglađivanje odnosa više nema, Argentinac je pred odlaskom. Vijest o izbacivanju iz momčadi samo je dokaz toga.

Podsjetimo, Perišić je tijekom zimskog prijelaznog roka predao zahtjev za transferom i bio je pred odlaskom u Arsenal, a Wanda je to okarakterizirala kao osobni problemi.

– Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi – rekla je Wanda, a njezina izjava je potencirala sukob između Perišića i njezinog muža i uz to pogoršala odnose u momčadi. Na kraju je Inter odgovorio izbacivanje njezinog muža iz prve momčadi…

Inter će tako nakon šest godina morati tražiti novu špicu i igrača koji će odlučivati utakmice te vođu. Morat će se Nerazzuri dobro potruditi da nađu zamjenu za njega, jer je takvih igrača jako malo na tržištu.

 
Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.