[ad_1]

Televizijska američka zvijezda i nekad uspješan glumac Bill Cosby (81) već se mjesecima nalazi u državnom zatvoru u Pennsylvaniji gdje bi trebao odslužiti kaznu od najmanje tri do deset godina zbog navodnog silovanja košarkaške trenerice Andreje Constand.

Cosby zatvor naziva ‘nevjerojatnim iskustvom’ i tvrdi kako sa suprugom Camille priča do tri puta dnevno.
Actor and comedian Bill Cosby arrives at the Montgomery County Courthouse for sentencing in his sexual assault trial in Norristown | Autor: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLKako prenosi Global News, glumca koji se 80-ih godina proslavio ulogom u seriji ‘Cosby Show’ zatvoru nitko ne posjećuje, a u četiri mjeseca koliko je dosad proveo u pritvoru nije imao nijedan posjet. Naime, još ga nijednom nisu posjetile ni njegova supruga Camille (74) ni njegove kćeri, kao ni ostali članovi Cosbyjeve obitelji. 
Bill Cosby is being taking in shackles at Montgomery County Courthouse in Norristown, PAA NEKOĆ IH REKLAMIRAO


Cosbyjev život iza rešetaka: Za prvi obrok mu poslužili pudinge


– On ih niti ne želi tamo. Zašto bi ih uopće stavljao u takvu poziciju? Ne želi od svega toga raditi cirkus – rekao je izvor blizak glumcu za američke medije. Bill, koji tvrdi da je potpuno oslijepio, krajem godine zatražio je novo suđenje.
Actor and comedian Bill Cosby arrives at the Montgomery County Courthouse for sentencing in his sexual assault trial in Norristown | Autor: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLOdvjetnici su predali sudu papire u kojem ističu da je sudac koji je vodio postupak iskoristio svoju poziciju i da pri presudi nije uzeo u obzir Cosbyjeve godine i probleme s vidom. Traže da bi se trebao izuzeti iz cijelog pravosudnog postupka zbog toga.

Glumčevim odvjetnicima navodno je smetalo što je sučeva supruga po zanimanju psihijatrica koja radi sa žrtvama seksualnih napada i smatrali su da to uvelike utječe na njegovu nepristranost. 
FILE PHOTO: Actor and comedian Bill Cosby leaves the Montgomery County Courthouse after his first day of sentencing hearings in his sexual assault trial in Norristown | Autor: Jessica Kourkounis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Jessica Kourkounis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLU sudskoj presudi Cosby je kategoriziran kao ‘nasilni seksualni predator’, a morat će do kraja života odlaziti na savjetovanja i bit će u registru seksualnih prekršitelja. To znači da će morati zajednicu u kojoj stanuje obavijestiti o kršenju zakona. Susjedi, domovi za djecu i škole će također biti obaviješteni ako glumac preseli u njihovu blizinu.

 

Pratite nas na našem Instagram profilu![ad_2]