Home

Pauk kažnjen zbog vrijeđanja Armade

Pauk kažnjen zbog vrijeđanja Armade
Spread the love


Ponoćka je prošla, deco iz Armade, vratite se kući, sarme vam se hlade. Hristos se rodi, napisao je na Facebooku splitski gradski vijećnik i sudac HNS-a Martin Pauk, a sad je za taj tekst dobio kaznu.


Foto: FacebookDisciplinska komisija HNS-a odlučila je kako je Pauk tim činom prekršio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika zbog čega je dobio kaznu u visini od 15 tisuća kuna. U obzir je uzeta činjenica da je prekršaj napravljen s namjerom, a optuženi se zbog svog čina nije pokajao.

Pauk je i ranije kažnjavan za nepoštivanje Kodeksa, a sad je zbog neplaćanja te stare kazne dobio suspenziju.

Podsjetimo, nakon što je Torcida pod okriljem noći na Kantridi ostavila poruku Armadi, čestitajući im pravoslavni Božić, pripadnici Armade došli su pred prostorije Torcide u Split i razvili transparent “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”.

Te dvije poruke preplavile su navijačke portale, a u priču se uključio splitski gradski vijećnik Martin Pauk, bivši mostovac, a sad član Neovisnih za Hrvatsku Brune Esih.

Na terenu održao minutu šutnja za Praljka

Martin Pauk 2017. godine, na utakmici 3. HNL jug između Uranije i Kamena samoinicijativno je održao minutu šutnje u spomen na generala Slobodana Praljka, osuđenog za ratni zločin nad muslimanima u srednjoj Bosni.

– Uobičajeno je da se minute šutnje održavaju u spomen na žrtve Škabrnje i Vukovara, kad premine neki dužnosnik ili igrač, poznata osoba… Za takve, uobičajene minute šutnje niti ne dobivamo prethodne najave. A to što minuta šutnje nije održana na ostalim utakmicama odigranima za vikend vjerojatno je pitanje birokracije, netko je očito u petak prerano otišao kući s posla i nije poslao obavijest. U ovakvim okolnostima uobičajeno je da se održi minuta šutnje, tako i postupio, i uopće nisam znao da isto neće napraviti i ostale kolege – rekao nam je tada Pauk.
Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.