Home Hrvatska Home Obratila se vidovnjaku: ‘Spasi brak i makni se od Vranješa…’

Obratila se vidovnjaku: ‘Spasi brak i makni se od Vranješa…’

16
0
Obratila se vidovnjaku: 'Spasi brak i makni se od Vranješa...'


Kuglo, kuglo, hoću li zauvijek ostati ruglo? Takva i slična pitanja postavljala je Jelena Karleuša (40) jednoj beogradskoj vračari…


[video: 1203610 / nastavak afere između ognjena vranješa, jelene karleuše i duška tošića. duško i jelena ostali su u braku samo zbog njegovog ugovora u kini. inače, svo troje su znali za aferu]

U jeku seks-skandala, kad je izgubila vjeru u ljude, za pomoć se Jelena obratila “onoj strani”. Ali, kako pišu srpski mediji, nije Jelenu zanimalo hoće li joj njezin, još sadašnji suprug Duško Tošić (35) oprostiti. Nju je zanimalo hoće li se pomiriti sa svojim mlađahnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).


Foto: Instagram– Došla je po noći, da je nitko ne može primijetiti. To je bilo kad je tek ‘buknuo’ skandal. Bila je vidno uznemirena prilikom izlaska, očito nije dobila dobre vijesti – pišu mediji s one strane Dunava. Karleušu je navodno jedino zanimalo to hoće li veza s pet godina mlađim nogometašem opstati unatoč skandalu koji se dogodio. 

– Išla je kod poznatog vidovnjaka kod kojeg odlaze brojne zvijezde. Svi uglavnom dolaze poslije sedam, osam navečer kako ih nitko ne bi primijetio – rekao je bliski izvor pjevačici. A Karleuši to nije prvi, a vjerojatno ni zadnji posjet vidovnjakinjama. Često im je odlazila po savjete na početku karijere i vjeruje kako joj mogu pomoći riješiti sve životne probleme. 


Foto: Privatni album– Jelena je i ranije dolazila kod tog vidovnjaka i on je još odavno predvidio seks-skandal u karijeri, i to nakon što se bude udala. Kako se to ostvarilo, i to ne jednom, nego sada već drugi put, ona njemu sve vjeruje. Ipak, ovaj put joj je posavjetovao da zaboravi na Vranješa i potrudi se da ponovno zadobije Duškovo povjerenje kako bi sačuvala brak – otkriva izvor za srpski Alo. Hoće li “više sile” zaustaviti ovu aferu, ostaje nam pričekati. Nismo vidovnjaci da to znamo. 
KOME ŠALJE POLJUPCE?


Procurio privatni video: Jelena Karleuša se snima gola u kadi


 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.