Home Hrvatska Home Novi dečko bivše supruge mu je poručio: ‘Ubit ću te i sahraniti!’

Novi dečko bivše supruge mu je poručio: ‘Ubit ću te i sahraniti!’

15
0
Novi dečko bivše supruge mu je poručio: 'Ubit ću te i sahraniti!'


Zbog prijetnji ubojstvom je Karlovčanin prijavio svoju bivšu suprugu, a sutradan i njezinog novog dečka. Karlovčanina je nazvala bivša supruga, a potom se na telefon javio dečko i rekao mu da će ga ubiti i sahraniti, nakon čega je mu je poslao još nekoliko SMS-ova prijetećeg sadržaja, javlja KAportal.

Pretpostavlja da je to njegova reakcija na to što je dan ranije zbog prijetnji prijavio bivšu suprugu, zbog čega je ona bila privedena. Kaže da je od njega i ranije dobivao prijetnje, ali ga nije prijavljivao. Smatra ga agresivcem, pa su ga njegove riječi uplašile i uznemirile.

Županijski sud je okrivljeniku odredio zabranu da prilazi oštećenom muškarcu na manje od 30 metara, te s njime više ne smije uspostavljati kontakt. Državno odvjetništvo zatražilo je za njega istražni zatvor, no Županijski sud im nije udovoljio, ipak, okrivljeni će tamo završiti ukoliko se ne bude pridržavao izrečenih mu mjera.

Osumnjičenik pak negira prijetnje i navodi da je s oštećenim u korektnim odnosima. Navodi da je kobnoga dana bio šokiran činjenicom da mu je policija došla u pretres kuće jer je ovaj bio prijavio njegovu izvanbračnu suprugu. Moguće je da je s njim nakon toga razgovarao, ali se ne može sjetiti bilo kakvih prijetnji, pravdao se istražiteljima.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.