Home Hrvatska Home ‘Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova i iznova...

‘Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova i iznova ubadao…’

13
0
'Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova i iznova ubadao...'


Moj Koko je bio predivan pas i nakon što je mučki ubijen naša obitelj je prežalosna. Majka i otac su mi dijabetičari i njima je sve to teško palo. Pas staford bio je odgojen da bude dobar i miroljubiv s djecom. Nikada nikome ništa nažao nije učinio, i bio je blage naravi. Slomljeni smo svi. Bio je to moj peti pas, a svi su do sada preminuli od starosti, jecala je neutješna vlasnica (41) iz Pule.
ŠOK U PULI


Nožem je izbo psa pred očima vlasnice: Izdahnula na rukama


O imenima kaže neće jer je sve još u procesu. Sedmogodišnja kujica američkog staforda ubijena je u subotu oko 16 sati u Šijanskoj šumi, dok ga je vlasnica šetala.  Ubijena je nožem i imala je četiri ubodne rane.


Foto: Facebook– Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom.Koliko je bila dobra i nježna govori podatak da se  uopće nije branila,već je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni. Nakon nekoliko metara se srušila, a krv iz nje šikljala svuda uokolo. Samo me gledala – ispričala je neutješna žena.


Foto: FacebookKaže da je toga dana šetala dublje kroz šumu kako bi pustila psa da se istrči. Tamo su naišle na mladića.

–  On je s jednom curom i psom čučao u grmlju. Prošli smo pored, a pri povratku, nakon otprilike sat vremena, Koko je krenula da ih pozdravi, ništa više. Čim je prišla, on je uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i rukom krenuo prema Koku. Sve se brzo odigralo i nisam shvaćala što se događa. Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova ubadao. U jednom trenutku Koko se okrenula i vraćala prema meni, kada je pala. Na žalost, nisam uspjela spriječiti veliko krvarenje. Nje više nema – očajna je vlasnica.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji koja kaže da je u nedjelju 10.veljače 27-godišnji muškarac sam prijavio pulskoj policiji da ga je dan ranije oko 15.30 sati u Šijanskoj šumi u Puli, dok se šetao s djevojkom i psom pasmine koker napao staford koji je do njih dotrčao bez povodca.

– Kako bi spriječio daljnji napad na svog psa i sebe samoga, ozlijedio ga je džepnim nožem. Isti dan pulskoj je policiji prijavu podnijela i 41-godišnja vlasnica psa obzirom je Staford od zadobivenih ozljeda uginuo. Policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, prikupili obavijesti od svjedoka događaja, te zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja proveli kriminalističko istraživanje. O svemu utvrđenom bit će dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – kaže policija.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.