Home

Kakav šou! Najčudnijih osam sekundi u povijesti košarke…

Kakav šou! Najčudnijih osam sekundi u povijesti košarke...
Spread the love


Loptanje pod obručima, ili košarka, predivan je sport koji je ljudima prirastao srcu zbog neizvjesnosti i toga što svatko svakoga može pobijediti. Jednostavno, kao što kaže moto NBA lige, košarka je mjesto gdje se čuda događaju. Sve draži ovog sporta predstavili su košarkaši sveučilišnih momčadi Illionisa i Missourija koji su odigrali najčudnijih osam sekundi u povijesti košarke.

Illionis je imao praktički sve. U osam sekundi do kraja utakmice, dva poena prednosti i loptu u rukama. Sve što možete poželjeti, ali košarkaši Missourija su očito više željeli pobjedu.




NCAA Basketball: Tennessee at Missouri | Autor: Jay Biggerstaff/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Jay Biggerstaff/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL



Gosti su izvodili loptu ispod svog obruča, ali su to traljavo napravili, pa je lopta završila kod domaćina. No ne zadugo, ona je čak četiri puta mijenjala vlasnike, nitko je nije uspio iskotrolirati. A onda se na centru igrališta na nju bacio Jarred Dixon, zgrabio ju, brzo se podignuo i bez razmišljanja pucao prema košu. Lopta je završila u obruču na opću euforiju i slavlje igrača Missourija. Uletjela su igrači s klupe i trener te svi skočili na sretnog Dixona, bio je to pravi kaos u dvorani. 

Video pogledajte OVDJE.

Košarkaši Illionisa nisu bili svjesni što ih je snašlo, pa imali su pobjedu u rukama. Bilo kako bilo, Missouri je u najčudnojoj završnici ikad stogao do vrlo vrijedne pobjede za playoff (66-65).




Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.