Home Hrvatska Home Gareth Bale u 6 godina u Španjolskoj naučio reći samo: ‘Dobro vino’

Gareth Bale u 6 godina u Španjolskoj naučio reći samo: ‘Dobro vino’

14
0


Gareth Bale na španjolskom zna samo pozdraviti i reći “dobro vino”, otkrio je Marcelo.

Brazilac tvrdi da je nakon odlaska Ronalda ostao usamljen u svlačionici Real Madrida. Sada na Ronaldovom mjestu nitko ne drži svoje stvari, a s druge strane mu je Gareth Bale koji tijekom šest godina u Madridu nije naučio španjolski jezik.

– Nemam nikog pokraj sebe. Tu je Bale, ali Bale priča samo engleski. S njim komuniciramo preko gesti, jedino što razumije su pozdravi i “dobro vino” – rekao je Marcelo Marci.
Copa del Rey - Quarter-Final - Girona v Real Madrid | Autor: ALBERT GEA

Foto: ALBERT GEAViniciusa suigrači voze na trening

To je samo potpirile glasine o njegovom odlasku iz kluba. Posebno jer se za poziciju bori s mladim Brazilcem Viniciusom Juniorom. Mladi Brazilac se, za razliku od Balea koji je introvertan i nakon šest godina u klubu, odlično uklopio među suigračima.

Pod svoju ga je zaštitu uzeo Karim Benzema, koji je i sam imao sličan put po dolasku u španjolsku prijestolnicu. Jedva da je imao 20 godina, nije znao niti riječi španjolskog, a možda i najbolje od svih zna kako je teško Realovim napadačima. 

Benzema je zadužen i za njegov prijevoz. Naime, Vinicius još uvijek nema vozačku pa na treninge putuje sa suigračima. Kada Benzema ne može, u pomoć uskaču Modrić, Marcelo, Casemiro i Ramos koji žive u blizini, piše Bleacher Report.

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.