Home Hrvatska Home Srpska pjevačica je ‘upecala’ Deppa: Dao mi je svoj e-mail

Srpska pjevačica je ‘upecala’ Deppa: Dao mi je svoj e-mail

17
0
Srpska pjevačica je 'upecala' Deppa: Dao mi je svoj e-mail


U isto vrijeme na istom mjestu, napisala je srpska pjevačica i članica grupe ‘Hurricanne’, Ivana Nikolić prva je osoba koja je ‘upecala’ pravog Johnny Deppa (55) u Beogradu. Kako su se u gradu povodom snimanja filma ‘Minamata’ pojavila čak tri dvojnika glumca, mnogi nisu bili sigurni je li s Ivanom pravi onaj ili ‘krivi’.


Foto: privatni album– Prišla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem – objasnila je Nikolić za Kurir. Dodala je da se pohvalila kako njen bend često svira na Karibima te su razmijenili mailove. 


Foto: privatni album– Bio je jako pristojan i uljudan. Nadam se da ćemo se sresti još jednom i da će imati prilike nastupati s nama – ispričala je pjevačica. Na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a mnoge djevojke su joj u komentarima napisale da su ljubomorne na nju.
SKRIVA SE PO BEOGRADU


Procurile fotke: Debeli Johnny Depp je neprepoznatljiv u Srbiji


– Ti si prava sretnica, nemaš pojma koliko se grizem što nisam otišla u taj restoran na večeru – napisala ja obožavateljica glumca. Nedavno su na društvenim mrežama ‘osvanule’ i njegove fotografije sa seta. Na njima je holivudski glumac gotovo neprepoznatljiv, a to je zbunilo i njegove obožavatelje koji su ga jedva prepoznali. 


Foto: InstagramPo mišljenju mnogih, jedan od najzgodnijih američkih glumaca na setu filma izgleda drugačije. Udebljao se, pustio je bradu i samo pojedinci bi ga na cesti mogli prepoznati. 
Johnny Depp attends Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald - UK Premiere. London, UK. 13/11/2018 | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELLDepp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.