Home Hrvatska Home Slavica Ecclestone se bez suda dogovorila s građevinarima i isplatila ugovoreni iznos

Slavica Ecclestone se bez suda dogovorila s građevinarima i isplatila ugovoreni iznos

7
0
Slavica Ecclestone se bez suda dogovorila s građevinarima i isplatila ugovoreni iznos


Komplikacije oko izgradnje luksuzne kuće Slavice Ecclestone (60) u dubrovačkom Zatonu su riješene. Bez sudskog postupka bivša supruga Bernieja Ecclestonea (88) postigla je dogovor s građevinskom tvrtkom koja je izvodila radove na njezinom budućem domu, piše Dulist.hr
AFP/Pixsell | Autor: AFP/Pixsell

Foto: AFP/PixsellDo spora je došlo na jesen prošle godine kada je vlasnik tvrtke Dom izgradnja, Dragan Čoro sudskim rješenjem bogatašici ‘zapečatio’ gradilište. Iz Dom izgradnje su potvrdili da je postignut dogovor s investitoricom, ugovoreni iznos je isplaćen, a obavljeni su i zahvati koje je tražila.
GRADI SE 2 GODINE


Želi da bude ‘vrhunski’: Slavica nije zadovoljna radovima na vili


Istaknuli su kako je sve prošlo bez sudskog postupka koji bi najvjerojatnije bio iscrpljujući i trajao dugi niz godina, piše Dulist.hr. 


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLDa su nastale nesuglasice između investitora i izvođača radova tijekom izgradnje novog luksuznog doma opasanog bedemom visokim pet metara, u listopadu prošle godine potvrdio je i Vlaho Bošković, glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku. Ecclestone nije platila dio troškova izvođaču jer nije bila zadovoljna izvedbom radova. Ovu informaciju potvrdili su i poznanici Slavice, koji su rekli da će završetak izgradnja kasniti zbog nesporazuma s izvođačem, pa je cijela stvar završila na sudu. 


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLRadovi na kući trajali su preko dvije godine, pa su se u lipnju prošle godine pobunili susjedi koji iznajmljuju apartmane, jer im buka koja dopire s gradilišta tjera goste. 
VILA U DUBROVNIKU


Nema štednje: Slavica je po kvadratu keširala i 40.000 kn


– Crvenimo se pred gostima. Pozivamo ih na sunce, more i tišinu, a kad dođu, brusilice i dizalice od 7 sati ujutro buče oko kuće. Prestrašno je – žalio se susjed Frano Gverović, čija obitelj živi od turizma. 


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLSlavica je kamenu trokatnicu u Zatonu kupila u lipnju 2015. za 19 milijuna kuna. Postojeću nekretninu dala je u potpunosti srušiti, a na njezino mjesto je odlučila podignuti potpuno novo luksuzno zdanje. Još prije tri godine morala se upustiti u legalizaciju pomoćnog objekta, a da bi se uskladila sa zakonom morala je ispuniti uvjet te osigurati nogostup i zelenu površinu. Međutim, to je blokirao prvi susjed, akademski slikar Slobodan Braco Dimitrijević. Golfom dvicom, automobilom koji je duže vremena tamo bio parkiran, a sam ga Dimitrijević nije želio ukloniti. 


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLVila ima sedam soba na oko 700 četvornih metara od kojih ‘samo’ na dnevni boravak otpada oko dvjesto kvadrata. Okućnica se proteže na petstotinjak metara četvornih, a prilaz s morske strane Riječanka je dala ograditi zidom od visoćanskog kamena. 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.