Home

NA DALMATINI IZA SV. ROKA PREVRNUO SE KAMION, PROMET U SMJERU JUGA BLOKIRAN U koloni zaglavila poznata pjevačica: ‘Pa koliko dizalici treba da dođe?!’

NA DALMATINI IZA SV. ROKA PREVRNUO SE KAMION, PROMET U SMJERU JUGA BLOKIRAN U koloni zaglavila poznata pjevačica: 'Pa koliko dizalici treba da dođe?!'
Spread the love


Autocesta A1, od čvora Sv. Rok do čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika, od 19 sati zatvorena je za sav promet zbog prometne nesreće i teretnog vozila prevrnutog na 238. kilometru autoceste. Pritom je vozilo blokiralo obje trake, javlja HAK. Blokada je zbog kompliciranog uklanjanja kamiona potrajala satima, a u trenutku objave ovog članka Dalmatina još nije bila ‘oslobođena’.

Obilazak za osobna vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, a za ostala vozila državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Pritom su se stvorile velike kolone, a u njima se našla i domaća pjevačica Žanamari Perčić. Svoje obožavatelje izvijestila je o prometnoj nesreći te im postavila pitanje:

– U zastoju iza prevrnutog teretnog vozila iza tunela Sv. Rok. Čeka se dizalica. Ima li itko ideju kako takvom nečem treba da dođe na mjesto prometne nesreće?

Instagram story

 
Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.