Home Hrvatska Home NA DALMATINI IZA SV. ROKA PREVRNUO SE KAMION, PROMET U SMJERU JUGA...

NA DALMATINI IZA SV. ROKA PREVRNUO SE KAMION, PROMET U SMJERU JUGA BLOKIRAN U koloni zaglavila poznata pjevačica: ‘Pa koliko dizalici treba da dođe?!’

18
0
NA DALMATINI IZA SV. ROKA PREVRNUO SE KAMION, PROMET U SMJERU JUGA BLOKIRAN U koloni zaglavila poznata pjevačica: 'Pa koliko dizalici treba da dođe?!'


Autocesta A1, od čvora Sv. Rok do čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika, od 19 sati zatvorena je za sav promet zbog prometne nesreće i teretnog vozila prevrnutog na 238. kilometru autoceste. Pritom je vozilo blokiralo obje trake, javlja HAK. Blokada je zbog kompliciranog uklanjanja kamiona potrajala satima, a u trenutku objave ovog članka Dalmatina još nije bila ‘oslobođena’.

Obilazak za osobna vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, a za ostala vozila državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Pritom su se stvorile velike kolone, a u njima se našla i domaća pjevačica Žanamari Perčić. Svoje obožavatelje izvijestila je o prometnoj nesreći te im postavila pitanje:

– U zastoju iza prevrnutog teretnog vozila iza tunela Sv. Rok. Čeka se dizalica. Ima li itko ideju kako takvom nečem treba da dođe na mjesto prometne nesreće?

Instagram story

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.