Home Hrvatska Home Krvavi pohod u klubu u Senju: Ubio jednog, a ranio još dvojicu

Krvavi pohod u klubu u Senju: Ubio jednog, a ranio još dvojicu

10
0
Krvavi pohod u klubu u Senju: Ubio jednog, a ranio još dvojicu


U Rijeci je u ponedjeljak nastavljeno suđenje 56-godišnjem Ivanu Tomljanoviću koji je u rujnu 2017. u noćnom klubu u Senju pištoljem ubio Tomislava Lopca (38) te pokušao ubiti i pritom teško ranio još dvojicu mladića. Na Županijski sud u Rijeci došao je u pratnji dvojice policajaca. 

Suđenje je počelo krajem studenoga prošle godine u Rijeci, kada se optuženi Ivan Tomljanović izjasnio da se ne osjeća krivim. Prema izjavama žrtava koji su preživjeli krvavi pohod, Tina Rončevića (27) i Josipa Mesića (28), optuženi je znao zalaziti u noćni klub, i često je bio nasrtljiv prema mlađim djevojkama.
KRVAVI OBRAČUN U DISKOTECI U SENJU


Ismijavali ga i potjerali, a on se vratio naoružan: ‘Tko se ruga?’


Gosti noćnog kluba provocirali su ga zbog njegovih godina, Tomljanović se obratio redaru Tomislavu Lopcu za pomoć, no on ga je zamolio da napusti klub.

Nakon toga, mu je ponovno prišao Josip Mesić uz riječi ‘šta sam ti ja reka‘, ponovo ga tjerao iz kluba i pritom ga udario nogom u stražnjicu. Ivan Tomljanović je nakon toga otišao kući po revolver Smith&Wesson i pištolj HS i tako naoružan s većom količinom streljiva ponovo se uputio Konobu.
Rijeka: Početak suđenja Ivanu Tomljanoviću kojeg se tereti za ubojstvoTOMLJANOVIĆ TVRDI DA NIJE KRIV


Prije krvavog pohoda je popio litru rakije, pelinkovce i pive…


Čim je ušao, počeo je pucati. Prvo je upucao Mesića u prsa, a nakon toga je ispalio nekoliko hitaca u preminulog Tomislava Lopca. Nastavio kretati po prostoriji s oružjem tražeći pogledom one koji su mu se smijali, ponavljajući: ‘Tko će mi se smijati, tko će mi se rugati?’.

Lopac je preminuo na mjestu od ozljeda, Mesić je zadobio otvorenu ranu prsnog koša, a Rončević, također pogođen s tri hica, teško je ozlijeđen. Utvrđeno je i da je Tomljanović bio pijan u vrijeme napada, imao je najmanje 1,5 promila u krvi. 

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.