[ad_1]

Bivša trbušna plesačica Natalie Borg i njezin zaručnik Richard McMurray iz Škotske rade prekovremeno i prodaju svoje stvari kako bi zaradili dovoljno da mogu platiti troškove vjenčanja.

Međutim, do svadbe im je ostalo samo tri mjeseca, a kako im je postalo jasno da neće moću prikupiti dovoljno novaca, na stranici GoFundMe lansirali su kampanju i traže donacije kojima će pokriti preostale troškove, piše The Sun.  

‘Treba nam za fotografa, prostor, presvlačenje…’

– Izračunali smo koliko će nas sve koštati. I dalje smo kratki s novcem, a vremena je sve manje, jer je vjenčanje zakazano za 27. travnja 2019. Sav novac koji smo zaradili potrošili smo na troškove svadbe, prodajemo svoje stvari, radimo dodatne smjene, ali i dalje nismo uspjeli prikupiti dovoljan iznos. Ne možemo pomaknuti termin za nekoliko mjeseci jer je sve već unaprijed rezervirano, molimo sve koji su u mogućnosti da nam novac za vjenčane poklone uplatite unaprijed za troškove, kako bi naš dan bio poseban – pišu u kampanji na GoFundMe


Foto: Facebook– Nedostaje nam novac jer još uvijek moramo platiti ostatak iznosa za prostor, fotografa, torte i presvlačenja haljine. Nemamo budžet za medeni mjesec i o tome ni ne razmišljamo, samo pokušavamo pokriti troškove vjenčanja – dodaju.

Kako bi došli do potrebnog novca, Natalie na svojem Facebook profilu prodaje nakit, kristale, knjige, ukrasne figurice, pa čak i dijelove kostima za trbušni ples. Cilj im je prikupiti 4.500 funti, odnosno oko 37.000 kuna, a u dva tjedna uspjeli su prikupiti nešto više od 4.000 kuna. [ad_2]