Home

NA MACELJU UHIĆEN KOSOVARA KOJEG U NJEMAČKOJ TRAŽE VIŠE OD 8 GODINA Nijemci ga sumnjiče da je poznanika izbo šiljkom za led,

NA MACELJU UHIĆEN KOSOVARA KOJEG U NJEMAČKOJ TRAŽE VIŠE OD 8 GODINA Nijemci ga sumnjiče da je poznanika izbo šiljkom za led,Zbog sumnji da je 2010. na području Dresdena u Njemačkoj sudjelovao u pljački oko 3500 eura te pokušaju ubojstva kupca droge, policija je na Macelju na temelju EUN uhitila Kosovara S. F. (45).

Kako neslužbeno doznajemo, tereti ga se da je zajedno s trojicom prijatelja početkom 2010. na jednom parkiralištu dočekao kupca koji je došao po amfetamine te su ga namamili u auto na parkiralištu da bi ga zatim jedan od poznanika S. F. izbo šiljkom za led u gornji dio leđa, a nakon toga su mu uzeli oko 3500 eura koje je donio za kupnju droge.

Život napadnuta muškarca spašen je hitnom operacijom. S. F. je na zagrebačkom Županijskom sudu određen istražni zatvor radi predaje Njemačkoj.

Njegov odvjetnik Svebor Milković rekao nam je jučer u telefonskom razgovoru da njegov klijent poriče djelo te da se protivi izručenju. “Protivimo se izručenju jer moj branjenik tvrdi da nije počinio inkriminirano djelo.  Podnijet ćemo žalbu i na istražni zatvor i na odluku o predaji”, rekao nam je kratko Milković.
NordVPN Specijalna Ponuda