Home

IZ HDZ-a PONOVILI DA SU ZBOG UCJENA SPREMNI I NA PRIJEVREMENE IZBORE Bandićeva zamjenica: ‘Svatko tko gradonačelnika poznaje, zna da on ne ucjenjuje’

IZ HDZ-a PONOVILI DA SU ZBOG UCJENA SPREMNI I NA PRIJEVREMENE IZBORE Bandićeva zamjenica: 'Svatko tko gradonačelnika poznaje, zna da on ne ucjenjuje'
Spread the lovePredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u petak je novinarima izjavio, vezano za pet zahtjeva koje je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio Vladi, da te zahtjeve nije vidio, ali da ucjena nema.

– Nećemo pristajati na nikakve ucjene. Tko će ucjenjivati, ne može biti dio vladajuće koalicije. Ako će biti bilo kakvih ucjena, onda ćemo ići na prijevremene izbore, rekao je Jandroković, poznat kao HDZ-ovac čije se izjave uvijek s pozornošću prate, s obzirom da je u prošlosti prilično često znao biti prvi koji bi najavio neke važne poteze.

Jandrokovićevu izjavu u subotu su komentirali Olivera Majić, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i saborski zastupnik HDZ-a Ivan Ćelić.

Postoje koalicijski partneri, mogu iznositi svoje stavove, ali ako je to na razini ucjena, to je neprihvatljivo i u takvoj opciji dolaze i prijevremeni izbori kao mogućnost, poručio je Ivan Ćelić, kako prenosi HRT.

Olivera Majić kazala je kako “svatko tko poznaje gradonačelnika Bandića – zna da on nikada nije funkcionirao po metodama ucjene”.
Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.