Home Hrvatska Home Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer

Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer

7
0
Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer


Danski sud osudio je 50-godišnjeg Danca koji je u noći vlastitog vjenčanja silovao svoju 20-godišnju kći. Stravična tragedija dogodila se u kolovozu 2018. godine kod Koldinga, grada na jugu Danske. 

Nakon što se slavljenikova kći onesvijestila od alkohola, gosti su je odnijeli u apartman rezerviran za mladence. Tamo su je ostavili na krevetu, a kada su se u apartmanu pojavili novopečeni supružnici, oni su legli na isti krevet s njom i to tako da je njen otac bio između nje i njegove nove supruge. 

Prema njenom svjedočenju na sudu, njen ju je otac ubrzo počeo dirati. Iako ga je ona molila da prestane i pokušala ustati, otac ju je zgrabio i silovao ju. Tužitelj je pred sudom objasnio da je djevojka bila prepijana pa nije mogla pružiti fizički otpor, a njen je otac to monstruozno iskoristio. 

Nekoliko dana nakon silovanja, otac se kćeri javio SMS-om te joj se ispričao i objasnio da je mislio da ima seksualni odnos sa suprugom. Ona mu je odgovorila da prekida sve kontakte i prijavila ga, piše New York Post.  

Pred sudom je pak tvrdio da se od lijeganja u krevet ne sjeća baš ničega i pred svima preklinjao kći da mu oprosti i da ostanu u kontaktu. 

Otac i kći inače godinama nisu bili u kontaktu, a nanovo su se povezali početkom 2018. godine kada ju je otac i pozvao na vjenčanje. Samo osam mjeseci kasnije djevojka je sigurno poželjela da nikad nije srela svojeg oca. 

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.