Home

Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer

Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer
Spread the love


Danski sud osudio je 50-godišnjeg Danca koji je u noći vlastitog vjenčanja silovao svoju 20-godišnju kći. Stravična tragedija dogodila se u kolovozu 2018. godine kod Koldinga, grada na jugu Danske. 

Nakon što se slavljenikova kći onesvijestila od alkohola, gosti su je odnijeli u apartman rezerviran za mladence. Tamo su je ostavili na krevetu, a kada su se u apartmanu pojavili novopečeni supružnici, oni su legli na isti krevet s njom i to tako da je njen otac bio između nje i njegove nove supruge. 

Prema njenom svjedočenju na sudu, njen ju je otac ubrzo počeo dirati. Iako ga je ona molila da prestane i pokušala ustati, otac ju je zgrabio i silovao ju. Tužitelj je pred sudom objasnio da je djevojka bila prepijana pa nije mogla pružiti fizički otpor, a njen je otac to monstruozno iskoristio. 

Nekoliko dana nakon silovanja, otac se kćeri javio SMS-om te joj se ispričao i objasnio da je mislio da ima seksualni odnos sa suprugom. Ona mu je odgovorila da prekida sve kontakte i prijavila ga, piše New York Post.  

Pred sudom je pak tvrdio da se od lijeganja u krevet ne sjeća baš ničega i pred svima preklinjao kći da mu oprosti i da ostanu u kontaktu. 

Otac i kći inače godinama nisu bili u kontaktu, a nanovo su se povezali početkom 2018. godine kada ju je otac i pozvao na vjenčanje. Samo osam mjeseci kasnije djevojka je sigurno poželjela da nikad nije srela svojeg oca. 

 
Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.