Home

‘Ona je bomba’: Bivša djevojka repera provocira mini krpicama

'Ona je bomba': Bivša djevojka repera provocira mini krpicama


Atraktivna manekenka Daphne Joy (31), inače bivša djevojka repera Jasona Derula (29), aktivna je na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje provokativne fotografije.


[video: 1203208 / ]

Daphne se već godinama profesionalno bavi modelingom, a zahvaljujući zavidnim oblinama agencije je često angažiraju za reklame kupaćih kostima i oskudnih krpica.Njezin Instagram profil pun je golišavih objava, a trenutno je prati više od milijun ljudi.

– Blago onom tko te ima, predivna si i izgledaš kao prava bomba. Mnoge žene mogu biti ljubomorne na tebe – samo je jedan od mnogih komentara njezinih vjernih pratitelja.Što se tiče njezinog ljubavnog statusa, Daphne je izlazila s mnogim poznatim imenima. Sedam mjeseci je bila u vezi s američkim glazbenikom i reperom Jasonom Derulom, a njihova veza raspala se 2016. godine. Prije toga izlazila je i s reperom 50 Centom (43) s kojim ima sina Sirea (6).Neko vrijeme povezivali su je i s Robom Kardashianom (31), bratom starlete i reality zvijezde Kim Kardashian. Koliko je poznato, atraktivna brineta trenutno nije u vezi već uživa u slobodi.