Home

Lino Červar je bio u pravu! Nikola Karabatić se vratio i igrat će protiv nas na Svjetskom prvenstvu

Lino Červar je bio u pravu! Nikola Karabatić se vratio i igrat će protiv nas na Svjetskom prvenstvu


Francuska je sigurno opet među najvećim favoritima za naslov. Kako će se snaći bez Nikole Karabatića? On neće igrati prvi krug, dolazi u Njemačku i bit će na tribinama, ali lako je moguće da zaigra u drugom krugu. Ne bi me nimalo iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas, rekao nam je Lino Červar uoči Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj! I bio je u pravu.
ČUVAJU MU MJESTO


Lino Červar: Igrat će Karabatić protiv nas na SP-u, vidjet ćete


I kada nema svoj dan, protiv Hrvatske je uvijek nabrijan. Najveća ‘crna mačka’ hrvatske rukometne reprezentacije posljednjih godina Nikola Karabatić vraća se u reprezentaciju nakon ozljede i igrat će na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj.

Puno govora i različitih informacija bilo je oko Nikole Karabatića posljednjih dana i tjedana, no izgleda da je spreman nakon ozljede lijevog stopala.

Nitko u cijeloj priči ne želi izgubiti; niti francuska rukometna reprezentacija niti PSG ne bi poslali Karabatića na Svjetsko prvenstvo da nije zdrav. Pa će tako u subotu gledati Francusku protiv Srbije, a već u nedjelju će se priključiti treninzima reprezentacije.

Već neko vrijeme trenira u PSG-u, a u utakmici s Brazilom vidjelo se koliko nedostaje izborniku Didieru Dinartu. Francuska se mučila i jedva s 24-22 pobijedila Brazilce.

– Nikola je počeo s treninzima s dijelom momčadi PSG-a, razgovarao sam s čelnicima kluba i stvoreni su uvjeti da nam se pridruži. On nam je izuzetno bitan igrač, ali moramo provjeriti njegovo stanje kroz treninge i vidjeti je li u mogućnosti priključiti se ostatku momčadi – rekao je Dinart za L’Equipe.

Prema svemu sudeći, Karabatić je spreman. A to znači samo jedno. Budući da je Hrvatska napravila veliki korak prema drugom krugu Svjetskog prvenstva pobijedivši Island i činjenici da se i u drugom krugu igra po skupinama, a Hrvatska se križa s Francuskom – Karabatić će još jednom zaigrati protiv Kauboja.

Ponajbolji francuski rukometaš svih vremena trebao je propustiti prvo veliko natjecanje otkako igra za reprezentaciju. Dosad je sudjelovao na svim europskim i svjetskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama od 2003. godine.

S Francuskom je osvojio četiri svjetska, tri europska i dva olimpijska zlata.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj
NordVPN Specijalna Ponuda