Home

Francuski rukometaši jedva pobijedili Brazil

Francuski rukometaši jedva pobijedili Brazil
Spread the love


Kad nema Omeyera, tu je Gerard da donese pobjedu francuskim rukometašima. Odličnim je reakcijama nasljednik velikog ‘Tittyja‘ u ključnim trenucima održao Francusku u prednosti (24-22) i nije dopustio Brazilu da priredi najveće iznenađenje otvaranja SP-a.

Odlično su Brazilci ušli u utakmicu, cijelo vrijeme vodili jedan ili dva razlike, ali deset minuta do kraja poluvremena krenuo je pad koji je završio s +3 Francuske na poluvremenu (16-13).
IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group A - Brazil v France | Autor: HANNIBAL HANSCHKE

Foto: HANNIBAL HANSCHKEU nastavak igre furiozno su ušli Dinartovi puleni, otisnuli se na +6 (19-13), a tada je uslijedio show Brazilaca. Serijom 7-1 izjednačili su rezultat, ali što zahvaljujući Gerardu, što svojim greškama nisu uspjeli prelomiti utakmicu, već su Francuzi u posljednjih nekoliko minuta otišli na +2 i pobjedom odnijeli prva dva boda (24-22).

Za Francusku ne igra Nikola Karabatić što se i vidi u njihovoj igri, ali tu su senatori poput Guigoua, Abaloa i Sorhaindoa koji će s mlađim kolegama pokušati napasti zlato. 
IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group A - Brazil v France | Autor: HANNIBAL HANSCHKE

Foto: HANNIBAL HANSCHKENajbolji je u Brazilu bio Toledo s osam zabijenih golova, dok su Mem i Guigou zabili po šest u dresu ‘tricolora’.

Za Francusku i Brazil nema odmora. Francuze imaju manje od 24 sata odmora prije utakmice sa Srbijom, dok će se Brazilci pokušati regenerirati u kojih 18 sati za utakmicu protiv Njemačke.
Brazil - France | Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELLREZULTATI

SKUPINA A (Berlin):
Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.