Home Hrvatska Home Francuski rukometaši jedva pobijedili Brazil

Francuski rukometaši jedva pobijedili Brazil

2
0
Francuski rukometaši jedva pobijedili Brazil


Kad nema Omeyera, tu je Gerard da donese pobjedu francuskim rukometašima. Odličnim je reakcijama nasljednik velikog ‘Tittyja‘ u ključnim trenucima održao Francusku u prednosti (24-22) i nije dopustio Brazilu da priredi najveće iznenađenje otvaranja SP-a.

Odlično su Brazilci ušli u utakmicu, cijelo vrijeme vodili jedan ili dva razlike, ali deset minuta do kraja poluvremena krenuo je pad koji je završio s +3 Francuske na poluvremenu (16-13).
IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group A - Brazil v France | Autor: HANNIBAL HANSCHKE

Foto: HANNIBAL HANSCHKEU nastavak igre furiozno su ušli Dinartovi puleni, otisnuli se na +6 (19-13), a tada je uslijedio show Brazilaca. Serijom 7-1 izjednačili su rezultat, ali što zahvaljujući Gerardu, što svojim greškama nisu uspjeli prelomiti utakmicu, već su Francuzi u posljednjih nekoliko minuta otišli na +2 i pobjedom odnijeli prva dva boda (24-22).

Za Francusku ne igra Nikola Karabatić što se i vidi u njihovoj igri, ali tu su senatori poput Guigoua, Abaloa i Sorhaindoa koji će s mlađim kolegama pokušati napasti zlato. 
IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group A - Brazil v France | Autor: HANNIBAL HANSCHKE

Foto: HANNIBAL HANSCHKENajbolji je u Brazilu bio Toledo s osam zabijenih golova, dok su Mem i Guigou zabili po šest u dresu ‘tricolora’.

Za Francusku i Brazil nema odmora. Francuze imaju manje od 24 sata odmora prije utakmice sa Srbijom, dok će se Brazilci pokušati regenerirati u kojih 18 sati za utakmicu protiv Njemačke.
Brazil - France | Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELLREZULTATI

SKUPINA A (Berlin):
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.