Home Hrvatska Home Najbolji plesač: Nastup mladića s Downovim sindromom je hit!

Najbolji plesač: Nastup mladića s Downovim sindromom je hit!

22
0
Najbolji plesač: Nastup mladića s Downovim sindromom je hit!


Počeo je izvoditi plesove iz showa u dnevnoj sobi dok je gledao show ‘Strictly Come Dancing’ jer ga je to veselilo, ispričala je Donna, majka 21-godišnjeg Andrewa.

Nastup mladića s Downovim sindromom na audiciji showa ‘The Greatest Dancer’ postao je pravi hit.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video, koji je u ponedjeljak objavljen na Facebooku, oduševljeni ljudi širem svijeta dosad su pogledali više od 29 milijuna puta.


Foto: Screenshot/FacebookMnogi u komentarima priznaju kako ne mogu prestati plakati.
ODUŠEVILI GA


‘Rođen za taj posao’: Ostvarili su mu san da bude policajac


Show je koncipiran tako da plesači prolaze u sljedeću fazu natjecanja i dobivaju mentora tek ako 75 % publike glasa da im se sviđa ono što vidi.


Foto: Screenshot/FacebookAndrew se na početku showa činio nervozan, no već nakon 35 sekundi skupio je dovoljno glasova za prolazak dalje.


Foto: Screenshot/FacebookU tom se trenutku otvorilo ogledalo i Andrew je ispred sebe ugledao publiku. To ga je šokiralo pa je na tren prestao s plesom, no majka ga je ohrabrila da nastavi s nastupom, čiji je kraj, osim publike, i dvoje članova žirija dočekalo u suzama.


Foto: Screenshot/FacebookNo, kao da svi nisu dovoljno plakali, Andrewu su na poroznicu doveli njegovog najboljeg prijatelja Toma.
SECRET SANTA


Penzioneri rasplakali plesačice: ‘Ovo nam je poklon iz snova’


Ako pobjedi, Andrew će osvojiti 50 tisuća funti (nešto više od 415.000 kuna), a plesne pokrete moći će pokazati i u showu ‘Strictly Come Dancing’.

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.