Home

Kakva majka, takva kći: Harper Beckham ima prvu tetovažu…

Kakva majka, takva kći: Harper Beckham ima prvu tetovažu...


Modna dizajnerica Victoria Beckham (44), supruga umirovljenog engleskog nogometaša Davida Beckhama (43) velika je ljubiteljica tetovaža. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se tetovirala sa sedmogodišnjom kćeri Harper.


Foto: Privatni albumTo nisu prave tetovaže već su od šljokica, ali Harper je bila presretna jer joj je to prva tetovaža. Mama Victoria na ramenu ima plavi cvjetić, a Harper dijamant s krilima na podlaktici. 


Foto: Privatni albumNajstariji sin Brooklyn (19) svoju prvu tetovažu napravio je nedugo nakon što je napunio 18 godina, a u salon za tetoviranje odveo ga je otac David. Mama Victoria se zasigurno neće sramiti tetovaže sa svojom Harper jer nije trajna, ali onih pravih tetovaža u posljednje se vrijeme počela sramiti pa ih je uklonila sa svoga tijela.


Foto: InstagramNitko se nije nadao da će to učiniti i s onom posvećenom suprugu Davidu. Citat na hebrejskom u značenju ‘Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni’, Victoria je još 2015. krenula uklanjati laserskim tretmanima, a sada joj je ostao samo u blijedim tragovima.