Home

Bizarno: Igraču zabranili igrati na turniru jer navija za Dinamo


Bizaran slučaj dogodio se na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan – Jeva koji se održao u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji kluba navijača Torcide Trogir.

Pred četvrtfinalnu utakmicu turnira kaštelanski futsal klub Bonito saznao je od organizatora da im jedan igrač ne smije nastupiti jer u privatnom životu navija za Dinamo. Da bizarnost bude veća, isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok mu za treću nije bilo ‘mjesta’ jer organizatori, kako kažu, prije “nisu znali” za to, piše kastela.org.

Članovi kluba Bonito su se pobunili na takvu odluku i pozvali se na pravilnik, no organizatori su rekli da se radi o nepisanom pravilu. Izbačeni igrač je u međuvremenu dobio i nekoliko uvreda s tribine, bilo je i verbalnih prijetnji.

Kastela.org navodi da igrač za vrijeme turnira nije isticao svoju privrženost Dinamu.

Igrači Bonita su na koncu odlučili igrati protiv momčadi Putne, ali su nakon početnog sučeva zvižduka iz protesta mirno stajali u mjestu te nakon prve minute otišli u svlačionicu.

Iako nije riječ o turniru velikog igračkog, momčadskog i organizacijskog kapaciteta, doista je bizarno da se na bilo kakvom memorijalnom turniru umjesto promicanja sporta u prvi plan stavi nešto nesportsko, zaključuje se u članku.
NordVPN Specijalna Ponuda