Home Hrvatska Home Cassel očekuje treće dijete s 30 godina mlađom suprugom…

Cassel očekuje treće dijete s 30 godina mlađom suprugom…

3
0
Cassel očekuje treće dijete s 30 godina mlađom suprugom...


Bivši muž Monice Bellucci, francuski glumac i redatelj Vincent Cassel (51) očekuje dijete s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey (21). Par se pojavio na premijeri filma “L’Empereur De Paris” u Parizu, a manekenka više ne može prekriti trudnički trbuščić odjećom. 


Foto: InstagramVincent i Tina izgovorili su sudbonosno da u kolovozu ove godine u Bidartu, jugozapadnoj Francuskoj. Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje javnosti, par se odlučio za skromnije vjenčanje. Mlada Talijanka otkrila je kako prvi put kad je upoznala Vincenta nije ni znala tko je on. 

– Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i nogomet – ispričala je. Tvrdi da je shvatila tko je kada su ih za vrijeme jednog izlaska okružili paparazzi. Par živi skupa u Rio de Janieru i najviše vole ići na surfanje na plažu Ipanema. 


Foto: Privatna arhivaVincent je 14 godina bio u braku s glumicom Monicom Bellucci (53) s kojom ima kćeri Devu (13)  i Leonie (7). Ni on ni glumica nisu objasnili razloge rastave. Cassel je samo istaknuo kako je presretan otkako je u vezi s Tinom.


[video: 1197370 / ]
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.