[ad_1]

Američka glumica Ariel Winter (20) na Twitteru je ismijala glasine o strogoj dijeti koje se pridržava. Naime, zvijezdi serije ‘Moderna obitelj’ prijatelj je poslao članak u kojem piše da jede samo zdravu hranu, a u kući ne dozvoljava slatko.
LaPalme Magazine Fall Cover Party - Los Angeles | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL– Prijatelj mi je upravo poslao najsmješniji članak ikad. U njemu piše da sam na ‘super strogoj dijeti’, da vani jedem samo zdravu hranu i da ne dozvoljavam slatko u kući. Jedem svaki mogući ugljikohidrat, a čokoladne kolače pečem jednom tjedno – napisala je i do suza nasmijala fanove.

Ariel je jedna od rijetkih glumica koje se bez problema nose s kilogramima, a često i sama javno govori o svojoj ljubavi prema dobroj hrani.
IMITIRA KHLOE


Ariel Winter nagradila fanove na Instagramu i pokazala guzu


Mnogi je smatraju jednom od najseksepilnijih glumica, a svojim oblinama na društvenim mrežama fanove redovito ostavlja bez daha. Naime, mlada glumica rado objavljuje golišave fotografije, a nedavno je priznala da je zbog bolova u leđima smanjila grudi.


Foto: Picasa– Zaista su narasle preko noći. Sjećam se da sam kao klinka bila ravna poput daske i stvarno sam htjela grudi. I onda su se ‘dogodile’. Počele su rasti i izgledalo je kao da nikada neće prestati. S 15 godina nosila sam košaricu F. Kako se nositi s time? Počelo me toliko boljeti na setu ‘Moderne obitelji’ da nisam mogla više izdržati – rekla je Ariel u intervjuu za časopis Glamour.[ad_2]